Jön az Age of Empires 4!

Jön az Age of Empires 4!

Meglepő bejelentést tett a Microsoft az idei Gamescomon.

Valahogy elképesztő belegondolni, hogy már közel 20 év telt el azóta, hogy megjelent az életünkben az Age of Empires széria, ami rengeteg kellemes pillanatot adott nekünk. A közelgő jubileum alkalmából a játékot kiadó Microsoft az idei Gamescomon jelentette be, hogy több mint 12 év után újabb Age of Empires rész érkezik, természetesen a kor követelményeihez igazítva.



A negyedik epizódot azonban már nem az Ensemble Studios fogja fejleszteni, hanem az a Relic Entertainment, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Company of Heroes-, vagy a Dawn of War-széria. A srácok úgy nyilatkoztak, hogy rendkívül büszkék arra, hogy részt vehetnek a fejlesztési munkálatokban és alig várják, hogy egy valóban mély stratégiai játékot tehessenek le az asztalra, ami újra népszerűvé teszi a stílus és a szériát.

Egyelőre még nagyon kevés információnk van a játékról, de az már az előzetesből is kitűnik, hogy - többek közt - ellátogatunk a Római Birodalomba, a szamurájok korába, újraélhetjük Amerika felfedezését és megnézhetjük magunknak a már fegyverrel operáló 18. századi időszakot.



Megjelenési időpontot nem kaptunk, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy a most megindult információs hullámban előbb vagy utóbb ez is helyet fog kapni. Addig pedig csillapíthatjuk éhségünket a korábbi részek felújított változatával, amiről egy későbbi hírben számolunk be nektek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!