Felújítják az Age of Empires korábbi részeit!

Felújítják az Age of Empires korábbi részeit!

Alapos ráncfelvarrást kap az első három epizód.

A tegnapi nap folyamán számoltunk be arról, hogy 12 év kihagyás után új Age of Empires érkezik, de a jó hírek sora itt nem áll meg, hiszen a Microsoft bejelentte, hogy október 19-én jön az első rész felújított változata, az Age of Empires: Definitive Edition, ami egy hangulatos előzetest is kapott.



A játék megjelenésének huszadik évfordulójára egy olyan felturbózott változatot fogunk kapni, ami a kor követelményeinek megfelelően 4K-ban tündököl, nagyobb population limittel bír (akár 300 is lehet), de mellette az egységek támadási animációja, a felhasználói felület és az épületek amortizálása is sokkal jobban fog kinézni. Természetesen nem működhetne az egész újrakevert hangzásvilág nélkül, ami újra hallgatva biztosan sok régi játékos szívét fogja megdobogtatni.

Ha szeretnéd az elsők között kipróbálni az Age of Empires: Definitive Edition-t, regisztrálj a hivatalos oldalon, hogy bekerülhess a zárt bétába.



A Microsoft az évforduló alkalmából még arról is beszámolt, hogy az első játék mellett már dolgoznak a legendás második és a mérsékelten izgalmas harmadik rész felújításán is, amiknek megjelenési időpontjait valószínűleg úgy fogják belőni, hogy pont végezzünk velük, mire jön a legfrissebb Age of Empires epizód. Érdekesség, hogy az Age of Empires II 2013-ban már kapott egy HD-változatot, de a legújabb felújított verzió - a többivel egyetemben - teljesen új grafikus motorral lesz felvértezve.

Ti melyiket várjátok jobban, a nosztalgiázást a korábbi részekkel, vagy a negyedik résszel való időtöltést?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!