Megjött a Quake Champions korai hozzáférésű változata!

Megjött a Quake Champions korai hozzáférésű változata!

Még most érdemes kitanulnod a játékot, ha versenyezni akarsz.

Azt mondják az okosok, hogy egy játékban csak akkor lehetsz igazán jó kompetitív szinten, ha már a kezdeti szakasztól bekapcsolódsz a küzdelmekbe és rengeteg időt rászánva, profik meccseit elemezve tökéletesíted a tudásodat. Erre kiválóan alkalmas a Quake Champions korai hozzáférésű változata, ami most 30 euróért lehet a tiéd.


Az így megszerezhető Champions Pack-ot csomó jósággal töltötték meg, hogy az eddigi bétázók és az új játékosok is kedvet kapjanak hozzá.

A pénzükért cserébe megkapjuk a játék összes hősét - beleéértve a legújabb karaktert, Doom Slayert -, két új pályát, 3 loottal teli ládát, valamint szerezhetünk unlockolható legendary skineket, egyedi kozmetikai tuningokat, új karakterkinézeteket és speciális effektekkel megspékelt fegyverskineket. Emellett kapunk még továbbfejlesztett gyakorlómódot és számtalan finomítást, amik sokkal gördülékenyebbé teszik a játékmenetet.

A világ 32 legjobb Quake-ese között egy magyar a vb címért küzd

A ma éjjel induló eseményen magyar játékosnak is szurkolhatunk majd.

Ráadásul már azt is elmondhatjuk, hogy nemzetközi versenyen magyar Quake Champions játékosnak is szurkolhatunk, hiszen NOFEAR kvalifikálta magát az 1 millió dollár összdíjazású világbajnokságra, ahol a világ 32 legjobb játékosa mérkőzik meg egymással.

Természetesen bízunk abban, hogy a jövő rajta kívül még jópár hazai profi játékost fog kitermelni, ami nem csak a scene-re, hanem a magyar e-sportra is jó hatással lenne.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!