Mozgás közben a Rainbow Six: Siege új operátorai!

Mozgás közben a Rainbow Six: Siege új operátorai!

Végre élesben is láthatjuk a legújabb karaktereket.

Korábban már meséltünk nektek arról, hogy milyen képességekkel felvértezve érkeznek a Rainbow Six új operátorai, de most a Ubisoft élőben is megmutatta, hogy miket várhatunk a vadiúj karakterektől.



A Gamescom több szempontból is kiváló választás, ha Rainbow Six rajongó az ember, hiszen nem csak a Pro League döntőjét követheti figyelemmel, hanem a kiadó live streamjét is, amiben megmutatta, hogy az új szezonnal érkező Operation Blood Orchid milyen finomságokkal kecsegtet.

Azt már tudjuk, hogy nagy változások előtt állunk, hiszen jó pár pálya kikerült a mappoolból, de mellette három új operátorra is rátehetjük a mancsunkat. Ela olyan aknákat kapott, amiket gyakorlatilag bárhova felhelyezhetsz vele és ha valaki beleszalad, azt egyből lebénítja. Ying akkor lesz a leginkább hasznos, amikor egy-egy szobába, vagy terembe akartok behatolni, ugyanis villanógránátokat kapott, míg Lesion pedig védelemnél lesz kulcsfontosságú a mérgező csapdái miatt.

A kiegészítő szeptember 5-én, azaz jövő hét kedden élesedik, úgyhogy már nem kell sokat várni arra, hogy ti is kipróbálhassátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!