27 millió játékos a Crown Championship-en!

27 millió játékos a Crown Championship-en!

Elképesztően népszerű a bajnokság őszi évadja.

Korábban már felhívtuk a figyelmeteket arra, hogy augusztus 16-án elstartol a Crown Championship őszi szezonja, ahol az 1 millió dolláros összdíjazásnak köszönhetően a régió legjobbjai fejenként 65 ezer dollárt vihetnek haza. Ma kaptuk a hírt, hogy valami elképesztően sok játékos csatlakozott a több fázison át tartó küzdelmekbe és azt is megtudtuk, hogy melyik nemzet versenyzőiből kvalifikálta magát a legtöbb a bajnokság következő szakaszára.



Jöjjenek hát a számok: világszerte összesen 187 országból 27.4 millió felhasználó csatlakozott a buliba, ami egyúttal hűen tükrözi a Clash Royale népszerűségét. A minimum 8-as szintű játékosok első körben azt a feladatot kapták, hogy vegyenek részt a Crown Championship Challengen, ahol 20 győzelmet kellett bezsebelniük.

Az összes versenyző kevesebb mint 1%-ának sikerült ez, így a következő körbe 9989 játékos kvalifikálta magát. Természetesen - ahogy az lenni szokott - a legtöbben kínai játékosok, de szorosan követi őket az USA, Japán, Mexikó és Spanyolország is. A legnépszerűbb lap pedig a Zap volt, amin mostanság senkinek sem szabad meglepődnie.



A challenge után már a Bracket Play is lezajlott, így szeptember 5-ig kell várni a bajnokság harmadik fázisára, az Elimination Week-re. A szeptember 7-ig tartó csatározásokban kiderül, hogy kik lesznek azok a szerencsések, akik egy lépéssel közelebb kerülve a nagydöntőhöz ott lehetnek a legjobb 10 között.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!