Na, ki lesz a Clash Royale királya?

Na, ki lesz a Clash Royale királya?

Most megmutathatod, hogy ki a legnagyobb.

Nem is olyan régen még arról regéltünk nektek, hogy hogyan lehettek sikeres Clash Royale játékosok, valamint mennyi frissítés érkezik a játékba, most arról számolhatunk be, hogy visszatér mindannyiunk kedvenc bajnoksága a Fall 2017 Crown Championshippel. A küzdelmek már augusztus 16-án elkezdődnek, amik létfontosságúak azok számára, akik be akarnak kerülni a bajnokságba. 



Kvalifikálni ugyanis úgy tudjátok magatokat, ha augusztus 16. és 20. között húsz győzelmet szereztek a Crown Championship Challengen, amire a belépés első körben ingyenes, de három vesztett meccs után már gemekért cserébe maradhatsz a küzdelemben. Szerencsére pozitív irányba változott a rendszer, hiszen 6 helyett már 8 régió játékosai szállnak egymással versenybe.

Azoknak is megéri csatlakozni, akik eddig ózdkodtak az efféle megmérettetésektől, hiszen számos jutalmat kaphatnak a győztes meccseikért: 2 winért 2500 aranyat, ötért egy Giant Chest-et, kilencért egy Magical Chest-et, 14 győzelemért egy Legendary Chest-et és végül 20 győzelemért 250 ezer aranyat, valamint belépőt a Crown Championship-re.



A verseny második fázisa augusztus 23-tól veszi kezdetét, ahol augusztus 28-al bezárólag best of 3-as meccsekkel derül ki, hogy ki az adott régió 12 legjobb játékosa, akiket továbbjutóként ünnepelhetünk. Szeptember 5-én indul az ún. Elimination Week (ugyancsak bo3-as rendszerben), melyen a továbbjutott versenyzőket összeeresztik a tavaszi döntő 4 játékosával, akik automatikusan jutottak ebbe a körbe. Közülük már csak 8 emberke jut tovább a következő körbe. 

A bajnokság negyedik és egyben leghosszabb szakaszában (szeptember 12. és október 26. között) mindenki játszik mindenkivel, ismét bo3-ban, hogy aztán innen a legtöbb győzelmet szerző 6 játékos kerüljön a nagydöntőbe. Itt double elimination rendszerben küzdenek meg egymással a játékosok, továbbra is bo3-ban, csak a döntő lesz bo5. Aki itt nyer, az lesz a régiójának az őszi bajnoka és meghívást kap a decemberi világbajnokságra. 



Ráadásul minden régiónyertes 65 ezer dollár is kap, ami pulykapénznek sem utolsó, mivel aktuális árfolyamon majdnem 16 és félmillió forintot jelent. Ne feledjétek tehát, hogy augusztus 16-án indul a verseny, amin reméljük, hogy minél több magyar indulóért szurkolhatunk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!