Élesedett az Operation Blood Orchid 3.0-ás frissítése!

Élesedett az Operation Blood Orchid 3.0-ás frissítése!

A hatalmas kiegészítő már elérhető a tesztszerveren.

Jó ideje várjuk már a Rainbow Six: Siege történetének legnagyobb expanzióját, ami - mint azt már tudjátok - új pályával és vadiúj operátorokkal érkezik. Mivel a kiegészítő már a tesztszerveren is elérhető, ezért áttekintjük, hogy mik azok a változtatások és újdonságok, amikért érdemes visszaszámolni a napokat a szeptember 5-ei megjelenésig.



A tanévkezdésre időzített DLC-be csomó dolgot pakoltak a készítők, akik sokkal stabilabb és egyúttal jobban optimalizáltabb játékot ígérnek. Elmondásuk szerint továbbra is oda fognak figyelni a közösségre, hiszen tudják, hogy csak velük közösen lehet olyan játékélményt garantálni, ami hónapról hónapra fejlődni tud.

A frissítés érkeztével új szervereket állítanak hadirendbe, de mellette a játékon belül is sok változtatást ígérnek. A realitás érdekében fejlesztettek a grafikus motoron, hogy sokkal élethűbb karakterekkel, mozdulatokkal és pályaelemekkel találkozhassunk, ami magával hozza a szebb fényhatásokat és tükröződéseket is. Ezen felül az összes pályán lecserélik az eget, amik így már ténylegesen hasonlítani fognak az eredeti megfelelőikre.



Új fegyverskinek is érkeznek a játékba - szám szerint 4 darab -, amiket a szezon végéig tudunk majd megszerezni. Korábban sok probléma adódott abból, ha 1v1 szituációkban az egyik játékosnak sokkal rosszabb volt az internetkapcsolata, mint az ellenfelének, ezért ezen is csiszoltak a fejlesztők, hogy sokkal kiegyenlítettebbek legyenek a párharcok. Emellett próbálnak javítanak a pingeken, valamint a játékosok által leadott lövések validálásán is - különös tekintettel a fejlövésekre.

Fontos tudni, hogy a kiegészítővel érkező új pálya minden játékos számára ingyenes, viszont a korábban említett új operátorokat csak a Season Pass tulajdonosok kapják meg ingyen, a többiek játékon belüli valutáért tudják csak megvásárolni őket. Illetve ne lepődjetek majd meg a szeptember 5-én érkező frissítés méretén, ami PC-n a 42 GB-ot is elérheti, míg konzolon csak 15 GB kell neki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!