Minden, amit a DreamHack Masters Malmö-ről tudni kell!

Minden, amit a DreamHack Masters Malmö-ről tudni kell!

Ezt kell tudnod, hogy ne érjen meglepetésként az őszi szezon első nagy versenye!

Ma délután egy hónapnyi szünet után elindul az év második fele is CS:GO-ban, melyet nem is lehetne jobb versennyel kezdeni, mint egy jó kis DreamHack Masters-szel, mely ezúttal másodjára tér vissza a svéd Malmö városába, hogy a világ legjobb csapatainak küzdelmeivel szórakoztasson minket. Az alábbiakban egy rövid áttekintést olvashattok olyan általános tudnivalókról, mint a helyszín, a csapatok, a pénznyeremény, a formátum és a menetrend. Vágjunk is bele!

A versenyt, csak úgy mint tavaly, a Malmö Arena-ban rendezi meg a DreamHack, melyet a hétvégén tölthet meg a közönség, amikor is elindul a rájátszás. A 250 000 dolláros összdíjazású, 5 napos rendezvényen 16 csapat vesz részt, akik egy LAN-on rég nem látott formátumban, GSL-rendszerben játszanak majd. Aki nem ismerné a működését, annak röviden a lényeg: 4 fős csoportokba sorsolják a csapatokat, majd csoportonként két párba; a két pozitív mérlegű csapat továbbjut, a másik kettő kiesik. A csoportkör az első három napon zajlik le, a végére pedig 8-an maradnak csak, ők kerülnek be a negyeddöntőbe, ami a rájátszás első felvonása lesz.

Végleges a DreamHack Masters Malmö résztvevőinek listája!

Tegnap este véget értek a kvalifikációk, minden résztvevő csapat neve ismertté vált..

A csapatok között a világ legjobbjait és néhány feltörekvőt is találunk, ezzel garantálva a változatos versenyt, ami biztosan hoz majd néhány meglepetést. A fenti cikkben megtaláltok minden részletet arról, hogyan és kik jutottak be, így ajánlott átfutni azt, hogy megtudjatok mindent róluk!

A DreamHack egyébként komoly változásokat is hozni fog, hiszen az 1080p/60fps minőségű közvetítés mellett az edzőkre vonatkozó szabályozásokat is megpiszkálták, hogy ezzel is új irányt mutassanak. Röviden a lényeg: a rendezvényen sokkal több lehetősége lesz az edzőknek befolyásolni a meccs végkimenetelét, hiszen többet beszélhetnek majd menet közben. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy ez pontosan miként fest majd, akkor az alábbi cikk felé érdemes tenni egy kitérőt, mert itt minden részletet leírtunk!

Megváltoztatta a DreamHack az edzőkre vonatkozó szabályokat Malmö-ben!

Óriási csatákra számíthatunk, nem semmi csoportokat kaptunk.

Most pedig jöjjenek a párosítások! Az első napon elképesztő mennyiségű meccset láthatunk majd, épp ezért A és B közvetítés is lesz. A csillaggal jelöltekért kell keresni majd a B streamet, míg a jelöletleneket a fő közvetítésen találjátok meg. Íme a mai nap programja, az időpontok természetesen közép-európai nyári idő szerint értendőek. Elég durva párosokat kaptunk, a VP-Na'Vi, FaZe-NiP meccsek kötelezőek, de a francia rangadóra is érdemes lesz figyelni 17:30-tól! Kár, hogy dönteni kell utóbbi kettő között. :(

Forrás: HLTV

Amint ezek a mérkőzések véget érnek rögtön jön a folytatás, hiszen a mai napon kapásból 4 csapattól búcsúzni fogunk. A vesztesek ugyanis lejátsszák a mindent eldöntő mérkőzést is, melyek szintén BO1-ek lesznek, ezzel felrúgva a CS:GO-ban bevett GSL-rendszereket, ahol a kiesési meccsek BO3-ak voltak annak idején, amikor még ez volt a legelterjedtebb formátum.

A következő napok természetesen a mai eredményektől függenek majd, de az már biztos, hogy a következő időintervallumok között lesznek mérkőzések. A konkrét párosításokról pedig minden nap értesülhettek majd összefoglalónkban.

Csütörtök: 10:00-22:00-ig
Péntek: 10:00-22:00-ig
Szombat: negyeddöntők 10:00-22:00-ig
Vasárnap: elődöntők 11:00-18:00-ig, nagy döntő 18:00-tól

Magyar nyelvű közvetítés híján be kell érjük az angollal, melyet alább találhattok meg. A hét során olyan bársonyhangú kommentátoroktól élvezhetjük a mérkőzéseket, mint Sadokist, HenryG, moses és Anders Blume. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk a hétre és ne felejtsetek el követni minket a folyamatos DreamHack Masters Malmö hírekért!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!