Partner lett a TheVR és az ESL Gaming!

Partner lett a TheVR és az ESL Gaming!

Lezajlott az első TheVR Community PUBG kupa és ezzel a lendülettel szeretnék folytatni a srácok a versenyek szervezését.

Korábban ugye már beszámoltunk arról, hogy a TheVR-os srácok elindították az első PUBG Solo kupájukat, aminek a napokban lett vége.

A TheVR PUBG versenyt indít 400 játékosnak

Augusztusban jön a THEVR PUBG SOLO CUP #1, pár nap múlva indul a jelentkezés.

Most viszont szeretnének egy következő szintre lépni. Természetesen továbbra is marad ugyanez a közösségi formátum az alap, viszont egy platformot kerestek a könnyebb lebonyolítás érdekében. Tegnap töltöttek fel egy videót, amiben mesélnek a legfontosabb tudnivalókról, érdemes megnézni:

Nem titkolt céljuk, hogy szeretnék egy kicsit felturbózni itthon az e-sportot. Ez volt az elsődleges ok, amiért egy olyan nagy partnerre volt szükségük, mint az ESL, akiknek meg van mindenük egy bajnokság hibátlan lebonyolításához. A kapcsolat eredménye egy külön oldal (ESL.gg/WeAreTheVR) lett, ahol elérhetőek az információk arról, hogy milyen versenyek lesznek a közeljövőben és jelentkezni is itt lehet majd, ha meghirdetnek egy bajnokságot. Természetesen nem csak egy játékból szerveznek majd, hiszen a lista a legnépszerűbb e-sportokat fedi le már most is: CS:GO, LoL, FIFA, Rainbow Six: Siege, HearthStone és ez várhatóan csak bővülni fog a jövőben.

Ha megnézitek az oldalt láthatjátok, hogy már most szeptemberben megrendezésre kerül az első CS:GO versenyük! Jelentkezni egészen szeptember 30-ig lehetséges, érdemes kipróbálni magatokat, hiszen akár értékes nyereményekért is játszhattok. Természetesen továbbra is az a cél, hogy a saját közösségükben fedezzenek fel tehetségeket és szórakoztassák a nézőiket, ezért a videóban is elmondják, hogy ide nem a fél-profi vagy profi játékosokat várják, hanem azokat, akik kipróbálnák magukat versenykörnyezetben is, de eddig nem merték megtenni. Viszont nagy az esélye, hogy a rajongóik az ő hatásukra tesznek egy próbakört és ki tudja, lehet megtalálják a következő Vizicsacsit vagy DeadFoxot. Ez egy zseniális ötlet a srácoktól, csak így tovább!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!