F1 Esports Series: Csak az utolsó körben dőlt el a PC-s selejtező, este pedig PS4-en folytatódik

F1 Esports Series: Csak az utolsó körben dőlt el a PC-s selejtező, este pedig PS4-en folytatódik

Nem akármilyen estéken vagyunk túl, az F1 2017 Esport Series nagyon izgalmas versenyekkel indult útjára.

Fantasztikus hajrával a svájci Ycoms nyerte meg az F1 2017 Esport Series PC-s Shanhai selejtezőjét, miután az utolsó körben hosszú támadássorozat után végül megelőzte a brit játékost, Grahamet. 

Ycoms 4 körrel a vége előtt még majd 3 másodperces lemaradással üldözte a McLarennel az élen álló Mercedeses Grahamet, aztán az utolsó körben szinte letolta a pályáról ellenfelét, végül a hátsó egyenesben meg volt az erő autójában és elsuhant mellette, majd két kanyar múlva győztesként ünnepelhetett. A svájci a 6. helyről rajtolt és 1 bokszkiállással teljesítette a 28 körös versenytávot, míg ellenlábasa, a brit játékos az első helyről indulva végül nem állt ki egyszer sem. Érdekes, hogy jóval kevesebben döntöttek a bokszkiállás mellett.

A PC-s Shanghai selejtező végeredménye:

A teljes versenyt ITT tekinthetitek meg. Érdemes, de ha nincs annyi időtök, akkor az 56. perc után az első két helyezett viadalát mindenképp érdemes megsasolni.

Korábban: Az Xbox-os első selejtezőt még kedden lejátszották, amelyet a brit Leigh nyert Renaultal, alig 1 másodpercel a Ferraris Evo előtt. A harmadik helyen Alonso14 ért célba stílusosan a McLaren-Hondaval.

Ma estére hátra van még a PS4 selejtezője, és aztán a jövőhéten folytatódnak tovább a küzdelmek. Aki nem akar lemaradni róla az a következő csatornán nézheti majd meg 21 órától:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!