A Liquid alig tudott labdába rúgni a FaZe elleni döntőben! - ESL One NY

A Liquid alig tudott labdába rúgni a FaZe elleni döntőben! - ESL One NY

Az új felállással megszerezte az első LAN győzelmét a FaZe csapata, miután a Liquidet győzték le a döntőben.

Az elődöntők után mindenképp izgalmakkal teli döntőt várhattunk, hiszen a FaZe átgázolt a C9 együttesén, míg a Liquid egy kemény meccsen győzte le a brazil, SK Gaminget.

Az SK-t egy 17 éves a földbe tiporta, a FaZe gálázott - ESL One NY 2. nap

Tegnap lezajlott mindkét elődöntő, és kicsit se jött be a papírforma.

A döntő BO5-ös széria keretein belül zajlott, azaz; amelyik csapat először megszerzi a három győzelmet, az lesz a bajnok. 

Az első pálya Inferno volt, amit a Liquid választott, viszont a meccs végkimenetele alapján, ez egyértelműen a FaZe pályája volt. Korábban egy interjú során azt mondta karrigan, hogy az a céljuk, hogy az összes pályán ők legyenek a legjobbak, -és ez úgy látszik sikerült is. 

Embertelen teljesítménnyel; 15-0-val indította a döntőt a FaZe. Lemosta a pályáról az ellenfelet, egy kört sem adtak nekik. Természetesen ehhez szükség volt NiKo és karrigan eszméletlen játékára is. A második játékrészben még próbált visszajönni a Liquid, de csak az első 3 kört tudták elhozni, a végeredmény így tehát 16-3.

7

A második összecsapás már az Overpasson zajlott. Úgy tűnt, mintha a meccs első félidejében itt sem lett volna képben a Liquid, hiszen a FaZe megint egy hihetetlen 11-4-es félidőt tudott hozni. Mikor a T oldalra kerültek Twistzzz-ék, azért kicsit összekapták magukat, bár ez sem volt elég, hiszen hiába hoztak 10 kört, a FaZe a második pályát is behúzta, igaz ez sokkal szorosabb volt már, mint az első, de 16-14-re ez is GuardiaN-éké lett.

Érkezett a harmadik pálya, amit ha megnyer a FaZe, akkor megnyerte a new york-i versenyt. Hiába választotta Mirage-t is a Liquid, a FaZe itt sem engedett. Egyszerűen úgy tűnik, hogy a karrigan által vezetett csapat ellen nem lehet nyerni félidőt. Megint 11-4-el fordultak, ezt követően természetesen már teljesen összetörtek az amerikaiak, így végül az utolsó pálya is nagyon magabiztos 16-4 eredménnyel zárult.

Így tehát egy nagyon sima 3-0-val az ESL new york-i versenyének a bajnoka a FaZe csapata lett: gratulálunk!

Úgy látszik, eddig tartott a srácoknak összeszokni, és az ötös durván megállíthatatlannak tűnik. Itt szó sincs arról, hogy vannak kiemelkedő teljesítmények, hiszen nem csak egy-egy ember villant meg, hanem csapatszinten teljesítettek lehengerlően. NiKo egész végig fragelt, karrigan hihetetlen jól hívott, olof és rain nagyon sok 1vX szituációt hozott le, GuardiaN meg egyszerűen olyan jól kezeli azt az AWP-t, hogy arra nincsen ellenszer. Gondolom mindenkiben felmerül most a kérdés, hogy mivel lehetne ezt a csapatot megállítani, hiszen tényleg úgy tűnik, hogy összeállt a CS:GO sztárválogatottja és a világelsőség felé veszik az irányt.

Ti mit gondoltok; meglehet állítani majd ezt a FaZe vonatot?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!