"Minden versenyt meg akarunk nyerni!" -NiKo interjú

Élete 2. MVP medálját szerezte meg NiKo; az Év játékosa lehet, ha így folytatja.

A tegnap esti ESL ONE New York döntő után beszélgetett a HLTV stábja NiKoval, aki a verseny MVP, vagyis legértékesebb játékosa lett. A 20 éves bosnyák játékos élete 2. medálját szerezte meg a Nagy Almában, rendkívüli teljesítményével pedig még közelebb került az Év játékosa díjhoz, melyért Coldzera és fer vannak versenyben még rajta kívül.

A Liquid alig tudott labdába rúgni a FaZe elleni döntőben! - ESL One NY

Az új felállással megszerezte az első LAN győzelmét a FaZe csapata, miután a Liquidet győzték le a döntőben.

Domináltátok a versenyt egészen a döntőig, ott is csak egy pályán szorongattak meg titeket. Számítottak rá, hogy ennyire erősek lesztek?

Igen, számítottunk rá, de arra nem, hogy ilyen eredményeink lesznek. Sokat dolgoztunk Malmö után, és minden napot kihasználtunk a felkészülésre, rengeteget fejlődött a játékunk. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit sikerült előrelépni, miközben hétről hétre versenyeken vettünk részt.

Az ELEAGUE alatt sokat beszélgettünk, Malmöben szintén, rögtön ahogy veszítettünk, mentünk gyakorolni ... a Gambit ellen nem kellett volna kikapjunk, de elvesztettünk 4 anti-eco kört az utolsó pályán. Nehéz kimondani, hogy megérdemeltük a csoportkörös távozást. Az ELEAGUE alatt 4-5 napot is a gyakorlásra fordítottunk, a hivatalos meccsek előtt és után is ezzel foglalkoztunk. Ez segített a legtöbbet, de ezen kívül is dolgoztunk, a kommunikáción és a csapatjátékon például.

Forrás: Twitter

Most, hogy játszottak pár versenyen, hogy érzed, sikerült kitalálni a szerepeket a csapatban?

Igen, szerintem mindenkinek meg van most már a szerepe. Természetesen ezek nincsenek kőbe vésve, de mindenki tudja, hogy egy adott körön belül mit kell csinálnia. Van 5 játékosunk, akik bármit meg tudnak csinálni, ez pedig sokat segített ebben, de nem számít olyan sokat, mert mindannyian sokoldalú játékosok vagyunk, elég könnyű olyan dolgokat művelnünk, amivel megnyerhetünk egy pályát.

Hasonlítotok a régi fnatic-hoz ebben?

Igen. Úgy gondolom, hogy nagyon hasonlóak vagyunk, hiszen minden játékosunk képes olyat művelni, ami megnyeri nekünk a kört, pont mint a régi fnatic-nál. Ők mindig tudták, hogy mit kell csinálniuk és mi is ilyenek vagyunk, legalábbis remélem (nevet).

Forrás: HLTV

Amikor csatlakoztál a FaZe-hez, akkor volt egy jó időszakotok, de csak egy versenyt nyertetek. Mi lesz más az új felállással? Most, hogy nyertetek ismét, hogyan szeretnétek fenntartani ezt a szintet?

Minden versenyt meg akarunk nyerni ezután, úgy gondolom mindenünk meg van ehhez, és csak is rajtunk múlik, hogy beletegyük az időt és a munkát ebbe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!