Folytatódik az EBL és indul az EPICENTER kvali -napi meccsajánló

Folytatódik az EBL és indul az EPICENTER kvali -napi meccsajánló

A mai napon két magyar érdekeltségű meccs is lesz; -íme az ajánlónk.

A mai napon sem maradunk izgalmak nélkül, ugyanis két magyar érdekeltségű közvetítés is várható. Az egyiken a HellRaisers játszik, hogy lejuthassanak az EPICENTER szentpétervári állomására, míg a másikon az EBL, avagy az Esports Balkan League folytatódik a GameAgents-szel.

HellRaisers - Heroic

Szentpéterváron lesz a következő EPICENTER!

A tegnapi kedvcsináló után megérkeztek az első részletek is a versenyről!

A párosítás érdekes harcot szülhet, hiszen mindkét csapat nagyot ment magához képest tavasszal, majd csúnyán visszaestek. A Major és a nyári szünet után még nem tértek magukhoz, elég csak belegondolni, hogy a Heroic egyetlen LAN-ra, míg a HR egyre sem jutott le a Major után. Online játsszák legtöbb meccsüket, felemás sikerekkel, hiszen Bencéék 12 Pro League meccsből 3-at nyertek eddig, juggiék pedig 10-ből 5-nél tartanak most, ami egyelőre továbbjutó helyet jelent a rangsorban. Mindkét csapatnak fontos a mai győzelem, mivel a fnatic és a mousesports csapatával találkozhatnak még csoportjukban, akik jelenleg jóval több tűzerővel bírnak. A pályák csak később derülnek ki.

A meccset 18:00-tól követhetitek itt:

Watch live video from epicenter_en1 on www.twitch.tv

GameAgents - Squared

Első meccsükön kikapott a GameAgents

Tisztességesen helyt álltak, és majdnem meg is nyerték a meccset.

A másik mérkőzésen a GameAgents magyar ötöse folytatja szereplését a Balkan League-ben. Most egy könnyebb csapat vár FLEAV-ékre, ami nem más, mint a szerb Squared ötöse. Nem egy acélos válogatott, de okozhatnak még meglepetést. A GameAgents-nek az első héten a Binary Dragonst is sikerült majdnem megfognia, tehát ha úgy játszanak KoloRRR-ék legalább, mint akkor; nem érheti őket baj és megszerzik első pontjaikat. A mérkőzés természetesen Bo3, a pályák pedig Cobblestone, Inferno és Mirage lesznek.

A meccset 19:00-tól követhetitek itt:

Watch live video from thewarroomhu on www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!