Így vedd könnyedén a Flying Machine Challenge-et!

Így vedd könnyedén a Flying Machine Challenge-et!

Adunk pár tippet, amivel sikeres lehetsz.

A Clash Royale továbbra is előkelő helyet foglal el a mobiljátékok ranglistáján, amit jól mutat, hogy több mint 27 millió játékos vett részt az őszi bajnokságán. Most a legújabb kihíváshoz, a Flying Machine Challenge-hez adunk nektek pár hasznos tippet.


A Flying Machine Challenge egy olyan draft challenge, amiben 4 kártyalapot magadnak, 4-et pedig az ellenfelednek választasz, és persze te is kapsz tőle ugyanennyit. Ezen a ponton mindenképpen olyan kártyákat gyűjts be magadnak, amik egymást erősítik, illetve az ellenfelednek pedig olyanokat, amiknek szinte semmi közük sincs egymáshoz szinergia szempontjából, hogy a lehető legjobban megnehezítsd a dolgát. 

Mivel a Flying Machine egy levegőben közlekedő egység, ezért legyen olyan távolsági egységed, ami jó ellene. Ilyen lehet a Wizard, vagy az Executioner, de a Minions és a Minion Horde is hasznodra lehet. Azt is tudnod kell, hogy 510 életerőt kell róla leverned, ezért a ranged, vagy splash sebzésű egységekből jó lesz betárazni. 


Ha már megvan a Flying Machine, akkor csapass mellé egy kis Giant, Lava Hound és Golem kombót, amit garantáltan nem fogsz megbánni! Ráadásul vannak olyan lapok, amik a mostani metában elég gyengén szuperálnak, de ebben a challenge-ben kifejezetten hasznosak tudnak lenni -ilyen például a Witch is. Spellek közül pedig Rocket, Lightning, Fireball, vagy Poison mindenképpen legyen nálad. 

A Clash Royale kihívásaiban mindenki azt szereti a legjobban, hogy tetemes mennyiségű jutalmat lehet bezsebelni velük. Így van ez most is, hiszen többek közt temérdek gemet, goldot és kártyalapot szerezhetünk meg, úgyhogy már csak ezért is érdemes belevágni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!