Lezajlott az első TheVR CS:GO kupa

Lezajlott az első TheVR CS:GO kupa

Rengeteg nevező, hatalmas nézőszám és több szép megmozdulás köthető a szombati programhoz.

Szombat délelőtt indult el a TheVR első közösségi CS:GO kupája, melyet az ESL-lel karöltve szerveztek a srácok. Az esemény hatalmas érdeklődésnek örvendett, ugyanis 134 csapat nevezett be rá, valamint ezrek követték az élőközvetítést, ami hazai viszonylatban nagyon is kiemelkedő, hiszen az 5-6 000-es nézőszámot gyakran a hazai CS:GO Major közvetítések sem érik el, nemhogy egy közösségi kupa. 

Partner lett a TheVR és az ESL Gaming!

Lezajlott az első TheVR Community PUBG kupa és ezzel a lendülettel szeretnék folytatni a srácok a versenyek szervezését.

A verseny egyébként végig jó hangulatban telt, nagyon jó meccseket játszottak a csapatok, és egy igen kellemes szombat délutáni program lett belőle. A kb. 6 órás közvetítés során nagyon sok jó megmozdulást is láthattunk, ezek közül négyre lehetett szavazni is, a győztes pedig különdíjban részesül majd. Ezeket itt tudjátok megnézni. (Frissítés: közben kiderült, hogy az alábbi videóban látható akció nyert, gratulálunk $ny-nak hozzá -a szerk.)

Általános díjazásban a legjobb 3 csapat részesült, ezek sorrendben a Titanium Cloud eSports, FTW.Europe és a FIVEn00bs voltak. Az első helyért 5db gaming headset, a másodikért 5db egér, a harmadikért pedig 5db egérpad járt. A különdíjas pedig egy mechanikus billentyűzettel lett gazdagabb.

Remélhetőleg nem ez volt az első és utolsó TheVR CS:GO kupa, ugyanis a hangulat tényleg kiemelkedő volt, és a verseny is jól sikerült. Arról nem is beszélve, hogy elképesztő tömeget mozgatott meg, amire idehaza nem sok példa volt még. Abból adódóan, hogy amatőrök játszottak, ugyan volt egy-két kisebb fennakadás, ami leginkább a rutintalanságnak tudható be, de ettől függetlenül is ígéretes az irány, hogy új tehetségeket fedezzünk fel, és bárki kipróbálhassa magát versenykörnyezetben. Csak így tovább srácok!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!