Egyre nagyobb gödörben a Na’Vi, mégsem a győzelemre születtek?

Egyre nagyobb gödörben a Na’Vi, mégsem a győzelemre születtek?

s1mple folyamatosan jól szerepel, a csapata viszont kritikán aluli: mi állhat e mögött?

A Na’Vi nagyon régóta szerepel a CS:GO elitjében, de Zeus visszajövetele kicsit felborította a dolgokat. 2016-ban nyerték utolsó versenyüket, azóta csak lefele vezetett az út a Natus Vincere-nek. Változtatni kellett, ezt meg is tették, hiszen Zeust Major győzelme után visszahívták, Gurdian-t pedig lepasszolták a végre remekelő FaZe-nek.

Szépen fejlődött az amerikai CS:GO, de a FaZe-t ki állítja meg?

MooNLight | 17/10/03 12:30 Befutott a HLTV szeptemberi világranglistája, ahol rendhagyó módon az előző havi pontszámokhoz képeset megkaptuk az összesítést a világ vezető CS:GO csapatairól. Ezúttal is a TOP30 team helyezéseinek változása nem az előző heti állapothoz, hanem a Szeptember 5-i sorrendhez vannak viszonyítva. Lássuk, hogy milyen versenyek voltak az elmúlt hónapban.


A csapat győzelmeit nézve felemás érzésünk támadhat, de ha megnézzük, hogy szinte csak a ForZe és a spirit ellen nyertek, máris sokkal borúsabb az egész. Általában, ha egy gárda rosszul teljesít annak kommunikációs, vagy magánügyi gondjai vannak. A Na’Vi-nál valószínűleg egyik se áll fönt, hiszen bárki, aki ránéz a meccs statokra láthatja, hogy s1mple az egyetlen, aki folyamatosan pluszba tudja lőni magát.

Edward és flamie általában nem teljesít annyira rosszul, de Zeus és seized annál inkább. Zeus-nak az lehetne a kifogása, hogy ő az irányító, így neki másra is kell figyelni, de a Gambitben IGL-ként is nagyon jól lőtt. Seized-nek viszont egyszerűen nincs kifogása: 20-25-el többet hal, mint amennyit lő, és nemes egyszerűséggel borzasztóan játszik; talán itt az ideje annak, hogy változtassanak. Egy igazi csodajátékost szerezhetnének meg, ha seized-et kicserélnék electronic-kal, aki igazából ugyanazt csinálja, mint s1mple csak a FlipSid3 csapatában.

Valaki mentse már meg Electronic-ot! -videó

Ezúttal a Tricked ellen őrült meg a WCA 2017 kvalifikáción.

A csapat nagy múltra tekint vissza, és sokak kedvence lehetett a Guardiannal fémjelzett régi Na’Vi, de mióta elment, a világ egyik –ha nem a legjobb– játékosa se tudja megmenteni őket, akármennyit lő, sebez vagy áldoz a csapatért. Az eredmények nem jönnek, innentől csak idő kérdése, hogy mikor sokal be az egész csapat, vagy s1mple, aki nem a szolid temperamentumáról híres.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: hltv.org

Kövess Minket!