Bejelentették a BlizzCon időbeosztását!

Bejelentették a BlizzCon időbeosztását!

November első hétvégéjén sűrű program vár ránk.

A Blizzard játékok rajongói számára hatalmas jelentőséggel bír az évente megrendezett BlizzCon, ahol a stúdió általában mindig bejelent valami szenzációt. Ha emlékeztek még, tavaly az Overwatch League volt a legfőbb attrakció, mivel a stúdió egy globális e-sport ligát szeretne létrehozni, ami leginkább a klasszikus sportok versenysorozataira hasonlít.

Hivatalos: Decemberben indul az Overwatch League!

A Blizzard nemrég jelentette be, hogy az első szezonban 12 csapat fog részt venni.

Habár még csak Október eleje van, a Blizzard máris bejelentette az idén November 3-4 között tartandó BlizzCon időtervét és programjait. A nyitó ceremónia közép-európai idő szerint péntek este 19:00-tól kezdődik, és nemsokkal ezután jönnek a játékok jövőjét taglaló adások, pontosan ebben a sorrendben:

  • World of Warcraft - 20:30
  • Hearthstone - 21:45
  • Overwatch - 23:45
  • Heroes of the Storm - 1:00

A bejelentésekről még semmi hír nincs, viszont ha a stúdió ragaszkodik a korábbi évek menetrendjéhez, akkor megkapjuk a következő World of Warcraft kiegészítő témáját, egy új Overwatch hőst és további Overwatch League részleteket, illetve az év utolsó Hearthstone tartalmát is. 

Akárcsak a korábbi években, idén is lesznek e-sport versenyek, amelyek párhuzamosan fognak majd futni a többi közvetítéssel. Az Overwatch világbajnokság ígérkezik talán a legizgalmasabbnak, ahol a rájátszásba bejutott 8 válogatott fog majd megküzdeni a dicsőségért és a világelsőségért. A negyeddöntők November 3.-án este 20:15-től láthatóak majd, a közvetítés pedig a nemrég bejelentett Blizzard Arénából fog jönni.

A Los Angeles-i Blizzard Aréna hatalmas lépés az e-sportok számára

Sensevida | 17/09/12 20:45 És itt most nem csak a stúdió játékaira gondolunk. Előző héten a Blizzard bejelentette, hogy a Los Angeles-i Burbank városában egy olyan komplexumot fognak létrehozni, ahol megfelelő körülmények között tudnak majd e-sport eseményeket rendezni egész évben.

Természetesen nincsen BlizzCon Starcraft nélkül, szóval a StarCraft II Word Championship döntőjét is itt rendezik majd este 20:00-tól. A kisebb színpadokon a HGC és a World of Warcraft Arena World Championship, továbbá a Hearthstone Inn-vitationals fog folyamatosan pörögni a hétvége folyamán. Minden játék döntőjét majd szombaton, azaz November 4.-én rendezik majd; a teljes időtervet a Blizzard honlapján éritek el. 

Ti melyik programot várjátok a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!