3 golyó, 3 ember! Így Deagle-zik Konfig -videó

A FaZe elleni Pro League rangadón produkálta ezt a 3K-t.

Tegnap este az ESL Pro League keretein belül csapott össze a két klasszis, a North és a FaZe. Egy ilyen rangadótól természetesen sok szép jelenetet vár az ember és szerencsére nem kellett csalódottan távoznunk, hiszen Konfig szállította ezt, -sőt egy kicsit többet is.

LDLC volt a nap meglepetés csapata, az SK hozta a kötelezőt - ESL Pro League

Folytatódtak az EPL küzdelmei, nem is akármilyen meccseket láthattunk tegnap.

A fiatal dán sztár elképesztő formában van idén. Az egyéni teljesítményein egyértelműen látszik, hogy ő lett a csapat mozgatórugója, miközben Magisk ígéretes csillaga folyamatosan hullott le az égről és ki nem került a dán szervezetből. Az a fajta pofátlan, arrogáns stílus, amit a játékon kívül és belül is képvisel folyamatosan viszi előre Konfigot és az, hogy ehhez megkapja a szükséges teret még jobbá teszi, legyen szó fegyveres vagy pénzkiegyenlítős körről. A tegnapi meccsen például olyan VAC gyanús Deagle 3K-t lőtt NiKoékra, hogy aligha tértek magukhoz, akkor vagy a demónézés közben a FaZe-esek:

A pályát végül 16:12-re a North nyerte. A soron következő mapen, Infernón már nem ment ilyen jól a dánoknak, csúnya verésbe szaladtak bele: 16:4-re kaptak ki Karriganéktől.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!