A technika ördögét szabira küldték, jöhet a harmadik ROG MEB forduló

A technika ördögét szabira küldték, jöhet a harmadik ROG MEB forduló

Múlt héten csak két meccset tudtunk élőben végigkövetni, ez alkalommal reméljük, hogy másképp lesz, hiszen ma is izgalmas mérkőzések várnak ránk.

A múlt heti adás egy sajnálatos internet hiba miatt ketté szakadt, amit azóta elhárítottak, így minden adott ahhoz, hogy teljes műsoridőben láthassuk a legjobb magyar csapatok vérre menő összecsapásait a ROG Magyar Elit Bajnokságon!

Szép volt, jó volt, de rövid volt a MEB második napja

Heldeus | 17/10/02 11:27 Tegnap elérkeztünk a ROG Magyar Elit Bajnokság második fordulójához, ahol ez alkalommal a Wonder Stag E-sports - Afterglow, a Team Plague - Team Horizon Reapers és a WiLD.Coolermaster - RIFT Esports párosításokat követhettük volna figyelemmel, ám a technika ördöge azt mondta; hogy NOPE!

A RIFT Esports a múlthéten tovább scalelt, 2-0-ra elverték a WiLD.Coolermaster ötösét az utólag lejátszott körben, noha ezzel kapcsolatban volt néhány tisztázatlan kérdés, amiről egy korábbi cikkünkben, illetve podcastünkben, vagy pedig a Riot Games által kiadott hivatalos nyilatkozatban olvashattok részletesen. Ezenfelül viszont behúzták szombaton az őszi Mondocon döntőt is, amivel megszerezték első LAN győzelmüket, úgyhogy a srácoknak mindenképp termékeny és mozgalmas hete volt.

A THR vs. PLG párbaj döntetlennel végződött: a THR ugyan összeszedte magát a WiLD-tól kapott Roadshow verésből, ám csak a második meccsre lett ennek látszata.

Most a harmadik héten újabb párosítások várnak ránk, nézzük is át a menetrendet.

Milyen tökéletes véletlen, hogy a RIFT a Mondocon döntőjében a Team Plague Academy csapatát verte el, most pedig a MEB-es csapat lesz az, amivel szembe kell nézzenek. Vajon felégetik azzal a lelkedig nyúló Herald tekintetükkel a Plague-t, vagy a pestis ez alkalommal kivájja a szemüket?

A folytatás az AGW és a WiLD csapatától fog érkezni. Az AGW egy nagyon izgalmas szériát játszott múlthéten a WSE-vel, ma pedig kiderül, hogy a vadakat visszazavarják-e a barlangjukba, vagy pedig ragyogásuk ma éjszakára elhomályosul.

A záró összecsapást pedig a WSE és a THR fogja nekünk elhozni. Én személy szerint erre a meccsre vagyok a leginkább kíváncsi, hiszen a THR elég sok pofonban részesült mostanában, a csodaszarvasok pedig elszántak és lelkesek, így aligha lehet megjósolni, hogy mi fog ebből kisülni. Joe a PLG elleni második meccsen nagyot carryzett, de Verzion is biztosan tartogat valamit a tarsolyában. Hamarosan kiderül, hogy a kaszások letörik-e a csodaszarvasok agancsát, vagy pedig ők lesznek-e felaggatva azokra a szarvakra.

ROG Magyar Elit Bajonság -> 16:00 -> Magyar LoLTV Twitch csatorna

A popcornt most se felejtsétek el.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!