Seasons rendszer érkezik a Destiny 2-be

Seasons rendszer érkezik a Destiny 2-be

A Bungie ezzel is szeretné kiszolgálni a játékosokat. 

Tegnap írtuk meg nektek, hogy hamarosan jön a Destiny 2 Iron Banner eventje, ahol igazán egyedi armort és geart szerezhettek magatoknak, most pedig egy újabb nagyszerű hírrel rukkolt elő a Bungie, ugyanis bejelentették, hogy nemsokára érkezik a Seasons rendszer, amiről az október 20-án megrendezésre kerülő TwitchCon-on fognak bővebben beszélni. 


Annyit viszont elöljáróban már elmondtak, hogy ezzel a rendszerrel szeretnének olyan módon kedveskedni a Destiny 2 rajongóinak, hogy a játék valóban hosszú távú szórakozási lehetőséget biztosítson nekik. A kezdeményezésben is közrejátszhat, hogy az első rész esetén az idő előrehaladtával igencsak nagy volt a lemorzsolódás, ezért célszerű lenne egy, a Diablo 3 rendszerére hasonlító szisztéma, ami időről időre biztosít újabb kihívásokat az elhivatott rajongóknak.

Nem kell azonban sokat várni a további részletekre, hiszen kevesebb, mint két hét múlva élőben követhező lesz a Bungie 'The Season of Destiny' panelje, ahol minden fontos információt meg fognak osztani az újítással kapcsolatban. Többek közt szó lesz az egész rendszer jelentőségéről, a szezononkénti változásokról, és hogy a Destiny 2 teljes életciklusa alatt mennyi seasonben lehet majd részünk. 

Mi már nagyon várjuk. És ti?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!