Hamarosan megérkezik a Destiny 2 Iron Banner eseménye!

Hamarosan megérkezik a Destiny 2 Iron Banner eseménye!

Most minden fontos infót megtudhatsz róla.

Nem is olyan régen lett vége a Destiny 2 legutóbbi eventjének - ami után megmutattuk, hogy melyik legendary fegyvereket érdemes beszerezned -, most pedig jött a hír, hogy pár nap múlva, október 10-én érkezik a Crucible limitált idejű eseménye, az Iron Banner, amit az első rész játékosai már jól ismerhetnek. 


A PvP játékosok életébe új izgalmakat csempésző eventen október 10. és 17. között vehettek részt akkor, ha a Towerben meglátogatjátok Lord Saladint. Ezt csak akkor tudjátok megtenni, ha a kampányt már teljesítettétek, viszont ha ez megvan, akkor csak beszélnetek kell vele és máris ott figyel majd az Iron Banner a Crucible playlisteteken. 

Az egészbe egyedül, vagy Fireteammel is belevághattok, ahol a korábbi verzióval ellentétben már 4v4-es meccsekben kell minél jobban teljesítenetek. Ráadásul most már minden a játéktudásról szól - mivel itt nem számít majd a Power leveled -, amit megcsillogtatva a lejátszott meccsek után Iron Banner engramokat szerezhettek.


Majdnem mindegy, hogy megnyertek-e vagy elveszítetek egy mérkőzést, hiszen az engram így is úgy is jár, de természetesen a győzelemért több jutalmat kaptok. Ezekből aztán egyedi Iron Banner armort és geart szerezhettek, amiből van Titan, Hunter és Warlock verzió is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!