S1mple maga sem tudja, mihez kezd jövőre

S1mple maga sem tudja, mihez kezd jövőre

Ukrajna egyik legjobb játékosa 20 évesen újabb válaszút elé került.

A mindössze 20 éves s1mple a FlipSid3-os idők óta nagy utat járt be: kicsit elnézett a HellRaisershez, majd tett egy amerikai kiruccanást a Liquidbe, ami majdnem Major győzelemmel járt, de végül Ukrajna egyik leghíresebb és legnagyobb múltra visszatekintő csapatában, a Na'Viban kötött ki. Értek el sikereket a váltás után, van LAN győzelmük is (ESL One New York 2016), de az idei évben nincs komoly eredményük, a top4-be csak nagyon ritkán jutottak be, mindegy, hogy milyen versenyről volt szól. Aztán jött a nyári szezon, GuardiaN ment, az ex-Na'Vi-s Zeus visszatért, nem úgy az eredmények: hiába vezette a Gambitet Major győzelemig, a Na'Vi nem így működik, és ahelyett, hogy javulna a teljesítmény; egyre rosszabbak. 

Egyre nagyobb gödörben a Na'Vi, mégsem a győzelemre születtek?

s1mple folyamatosan jól szerepel, a csapata viszont kritikán aluli: mi állhat e mögött?

s1mple még júliusban tweetelt ki valamit, ami a jövőben sok fejfájást okozhat neki:

„Elhagyom a Na’Vi-t? Nem, sosem fogom elhagyni ezt a szervezetet, megígértem magamnak, hogy itt maradok örökké.”

Ezek nagyon szép mondatok az ukrán csodagyerektől, de sajnos, ami most megy a Na’Vi-ban, több mint embert próbáló. Edward és Zeus egyelőre árnyéka önmagának, Seized pedig… finoman fogalmazva is pocsék teljesítményt nyújt. Ezek után egy stream-jében kérdezték s1mple-t a jövőjéről, és azt mondta, hogy „Év végén lejár a szerződésem, nem tudom hol fogom folytatni. Döntenem kell a jövőmről.”

Ha többiek úgy akarják, hogy Seized maradjon, s1mple-nek muszáj lesz váltania, hiszen nem szabad eltékozolni egy ilyen tehetséget, és az év végén lejár a szerződése. Ha Seized folytatja rossz játékát és úgy dönt az egész csapat, hogy cserélnek, electronic-kal hatalmas fejlődést érnének el, hiszen a CIS régió két legjobb játékosa játszana egy csapatban.

Év végén lejáró szerződés, pocsék eredmények, és egy elképesztően jól játszó s1mple; vajon mi lesz ennek a történetnek a vége?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!