Sergej már 10 meccsnél jár az FPL-ben, a srác tényleg nem viccel

Sergej már 10 meccsnél jár az FPL-ben, a srác tényleg nem viccel

Már az is bravúr, hogy 15 évesen a ligában játszik, a kiváló stat pedig csak hab a tortán.

Jere "sergej" Salo-ról az utóbbi időben viszonylag sokszor írtunk itt, az Esport1 hasábjain. Most sem lesz ez másképp. Nemrég arról érkezett a hír, hogy a finn játékost meghívták a FACEIT Pro League elnevezésű "ligába", ahol rengeteg nagyágyúval tud mixelgetni egy-egy meccs erejéig.

Ők lehetnek a jövő Major győztesei?

dan1 | 17/09/27 09:49 Nagyon sokan dédelgetnek olyan álmokat, hogy ők egyszer (e-)sportból fognak megélni, sztárok lesznek, és rajongás fogja körülölelni őket. Ezek az álmok nagyon sok esetben előbb-utóbb széttörnek, de vannak, akik viszont addig hajtják azokat, amíg meg be nem teljesítik azokat. Őket leginkább sztároknak hívjuk.

Azóta viszont nem tétlenül nézte, ahogy rengeteg helyen megjelenik a neve, hanem közben is "alkotott". Nem is olyan rég játszotta le az FPL-ben a 10. meccsét, ennek alkalmából pedig egy lelkes redditező ki is gyűjtötte a statisztikáit.

A 10 meccsén összesen 228 fraget lőtt össze, ehhez pedig mindössze 176 halál társul, ami 1.295-ös KDR. A killjeinek a 45.6%-át szerezte fejlövéssel, ez szerintem egy nagyon jó mutató. A 10 meccsből pedig hatot meg is nyert. A körök végén pedig 32 alkalommal láthattuk azt, hogy ő lett a kör MVP-je, ez meccsenként kb. hármas átlagot jelent. Extra statisztikaként megkaptuk azt is, hogy összesen négy darab olyan meccse volt, ahol 25-nél több fraget szerzett.

Sergej ezzel a statisztikával méginkább kíváncsivá tette a közösséget, hogy mit tudna alkotni egy erősebb csapattal egy másik erősebb csapat ellen. Reméljük erre hamarosan sor kerül és egy hasonlóan eredményes utat tud bejárni, mint mondjuk s1mple vagy electronic.

Szerintetek mikor, és hova fog eligazolni a HAVU csapatától?

Kövess Minket!