Tuti tippek a Clash Royale Touchdown módjához

Tuti tippek a Clash Royale Touchdown módjához

Ezeket érdemes megfogadnod.

Korábban már meséltünk nektek a Clash Royale új módjának rendhagyó bemutatásárólrészletesen beszámolva arról, hogy mi mindent hozott a játékba az októberi nagy frissítés. Most pedig pár tuti tippet adunk ahhoz, hogy minél sikeresebbek lehessetek a Touchdown játékmódban. 


Fontos tudnotok, hogy ez a játékmód merőben más, mint az összes eddigi, hiszen amilyen kártyák a korábbi módokban jók voltak, azok itt közel sem biztos, hogy hasznotokra lesznek. Ráadásul a spellek sem annyira effektívek, a toronysebzés nem létezik és annyira más az egész, hogy egy teljesen új meta van érvényben.

Amit mindenképpen érdemes megfogadnotok, hogy minden esetben pickeljetek egy építményt, amik közül a Mortar és az X-Bow a legjobb, viszont védekezésben a Furnace, Goblin Hut és a Barbarian Hut is ajánlott. A spawnerekkel egyébként kellően nagy nyomás alá helyezhetitek az ellenfeleiteket, úgyhogy ezeket is használjátok.


Kerüljétek el az olyan varázslatokat, mint a Clone, a Heal, vagy a Lightning. Helyettük inkább olyan spelleket válasszatok, amik kiválóak a crowd controlban: ilyen a Rocket, a Fireball, a Poison és az Arrows is. Olyan kártyákra is szükség van, amik le tudnak verni egy Golemet, vagy Lava Houndot, de a megfelelő anti airre is oda kell figyelni, ezért az Electro Wizardot, a Night Witchet, a Musketeert és a Mini PEKKA-t javasoljuk. 

Olyan egységeket is érdemes választanotok, amik crowd controlban és távolsági harcokban is jeleskednek. Utóbbiak közül az egyik legjobb a Princess és az ArroDart Goblin, CC-re pedig a Wizard, az Executioner és a Bowler is jó választás lehet. Ha pedig ki akarjátok biztosítani magatokat, akkor válasszátok a lehető legjobb lapokat: ilyen a Hog Rider, az őrületes Balloon, az Elite Barbarians, a korábban említett Spawnerek, a Golem, a Mega Knight, a Lava Hound, a Witch és a Night Witch, a Princess, a Dart Goblin, valamint a Lumberjack is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!