Van igazság: A Nemiga váltja a KLAN FONTAN csapatát a CIS Minoron

Van igazság: A Nemiga váltja a KLAN FONTAN csapatát a CIS Minoron

"Vízum problémák” miatt nem tud részt venni a csapat a LAN versenyen.

A fehérorosz Nemiga jelentette be, hogy mégis ők fognak szerepelni a CIS Minor LAN eseményén. A Facebook orosz megfelelőjén; a VK-n adott ki közleményt a csapat, hogy a szervezők ma írnak majd további információkat a történtekről.

A VK-n a FONTAN is megszólalt egy bejegyzésben, ahol sajnálatukat fejezik ki amiatt, hogy Ezzo a vízum-másolatát nem tudta elküldeni a szervezőnek, így diszkvalifikálták a csapatot a versenyről.

Csalással a Minorra? A CIS régióban simán megtörténhet!

Miután több helyen is kitiltották a játékosokat, és az előző Minoron is bant kaptak, most megint bekerültek.

A gárda először amiatt került kereszttűzbe, hogy legalább kettő, de inkább három játékosuk aktív FACEIT bannal rendelkezik. Az egyik ellenük kiesett csapat; a Spirit Academy rántotta le a leplet a történtekről, és a CEVO megígérte, hogy utána néz a dolgoknak.

Csak azért, hogy tovább dagadjon a botrány, kikerült egy beszélgetés is, amiben a FONTAN egyik játékosa; név szerint Ezzo elmondta, hogy biztosan használtak valami könnyebb csalást, és végül azért nem küldte el a vízum-másolatát, mert lelkiismeret furdalása lett, és nem akarta elrontani mások álmait. Zárásként pedig annyit írt, hogy azt hitte, hogy nem akar egyik csapattársa sem részt venni a LAN-on, ezért dobta be végül a törölközőt.

Lehet, hogy Ezzo lelkiismerete tényleg megszólalt, de előfordulhat, hogy csak megijedt. Egy a biztos; hogy a csalók nem érdemelték meg a LAN-t, és úgy néz ki, hogy a karma végül elintézte őket. Reméljük, hogy azért legalább egy CEVO bannal is megajándékozzák a csapat felét.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!