Ezek változnak a Star Wars: Battlefront 2 bétája után

Ezek változnak a Star Wars: Battlefront 2 bétája után

Több millió játékos élt az ingyenes kipróbálási lehetőséggel. 

Múlt hét pénteken vette kezdetét a Star Wars: Battlefront 2 ingyenes kipróbálási lehetősége, amin a játékot fejlesztő DICE beszámolója szerint több millióan vettek részt. Természetesen a bétaidőszak alatt rengeteg visszajelzést kaptak a legújabb Star Wars címmel kapcsolatban, amikből igyekeznek minél többet a végleges változatba beépíteni. 


Ami már biztos, hogy a játékban számos területet alaposan újragondolnak. Kapnak egy nagyobb löketet a megszerezhető dolgok –fegyverek, kiegészítők, Star Card-ok, outfitek, győzelmi pózok és a különböző emote-ok–, a játékegyensúly érdekében a legerősebb tárgyakat kizárólag játékon belüli achievementekkel lehet majd megszerezni, valamint a Crate rendszert is gatyába rázzák

Utóbbival Star Card-ok, outfitek, emoteok és győzelmi pózok ütheti majd a markunkat, és úgy szerezhetjük meg őket, ha teljesítünk egy kihívást, vagy egy játékon belüli mérföldkövet érünk el, vagy bevásárolunk belőlük a kristályokból és/vagy a prémium valutából. Ha pedig olyan kártyát nyitunk, ami már van a ládánkban, ún. crafting parts-okat kapunk helyette, amivel upgradelhetünk egy általunk választott lapot.

Emellett köszönik a srácok a rengeteg visszajelzést, amivel kapcsolatban még biztosan fognak nekünk új információkat csepegtetni. Erre meg is van az idejük, hiszen a végleges változat november 17-én fog megjelenni PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!