Úgy tűnik mégse cserél az SK, boltz csak beugró

Egyre több pletyka volt már arról, hogy boltz érkezésével felps elhagyja a csapatot, viszont egy Twitter poszt ma minden teóriát megváltoztatott.

Pár napja röppent fel a hír, hogy az Immortals csapatából boltz érkezik felps helyére a brazil SK Gamingbe. Egyébként a csere érthető lett volna, ugyanis az SK-t letaszították a Top1 trónjáról, és mostanság nem is megy nekik annyira a játék. 

Új világrend állt be: a FaZe felült a trónra!

tbr | 17/10/17 12:40 Az ELEAGUE Premier után természetesen frissült a HLTV ranglistája is, hiszen a résztvevő top csapatok alaposan megkutyulták az erőviszonyokat az élbolyban. Ezúttal ezeket a változásokat járjuk körbe, illetve megmutatjuk, hogy a világ 30 legjobb brigádja éppen hogyan áll a listán. "Végre valahára ez a pillanat is elérkezett!"

Már a HLTV is szinte tényként közölte a hírt, miszerint megtörtént a csere a két brazil csapat között. A történet egyik korábbi verziója alapján felps már rég otthagyta az SK gaming házát is. Viszont nemrég az SK feltöltött egy videót Twitterre, amiben jól látható, hogy felps még mindig ott csücsül a csapat házában.

Az SK a tegnapi ESL Pro League győzelmével már lejutott annak a LAN döntőjére. Ezek után nem tudjuk hová tenni ezt az egészet. Ugyanis a HLTV azt is megírta, hogy boltz-nak engedélyezve van arra, hogy az SK színeiben játsszon a Majorön. DeKay, aki azért megbízható forrásokból szokott tájékozódni, írta meg azt, hogy felps marad az SK-ban, legalábbis a Major-ön szinte biztos, hogy az SK-val fogy játszani. Viszont biztosra még senki sem tudja, hogy most valójában mi is lesz a sztori vége: boltz csak stand-in jelenleg, vagy rendes csapattag? Azt tudjuk, hogy az IMMORTALS csapatától több, mint valószínű, hogy szeretne lelépni, főleg azok után, miután a Teles ikrek is távoztak. 

Nagyon érdekes lehet ez a történet, kíváncsiak vagyunk, hogyan fog végződni.

Ti mit gondoltok, újra felérhet a csúcsra az SK?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!