Már a Fortnite játékosai is retteghetnek!

Már a Fortnite játékosai is retteghetnek!

Itt is megünnepelhetjük a Halloweent. 

Pont tegnap gyűjtöttünk össze nektek egy raklapnyi PC-s játékot, amelyekben ünnepelhetitek a Halloweent, ám abban a cikkben nem tettünk említést a Fortnite-ról, aminek legújabb frissítése is elhozza az önfeledt ijesztgetést a rajongók számára.


A találóan elnevezett Fortnitemares updateban minden van, amit csak el tudsz képzelni: kaptunk 25 új sztoriküldetést –ami már önmagában is öröm–, két vadiúj és egyben elmebeteg fegyvert –ez a Grave Digger és a Pumpkin Launcher–, egy új területet, ami a Hexsylvania nevet kapta, valamint 8 újdonsült hőst és 2 félelmetes ellenfelet a Vampier Taker és a Pumpkin Head Husk személyében. Ja és a játékon belüli jutalom mi lenne más, mint a cukorka, amiből halloweeni lámákat lehet venni. 

A rémisztő tematika azonban nem csak az alapjátékot, hanem a méltán népszerű Battle Royale módot is érinti, ám mellette még jó pár finomságot is kapnak a PUBG-hoz hasonló játékmód rajongói. Végre megérkezett a ranglista, amivel tisztes helyezés esetén villoghatunk a haverok előtt, de jöttek új kozmetikai cuccok is, amiket a napi kihívások teljesítéséért szerezhetünk. Ha pedig ez megtörtént, akkor irány az öltözőszekrény, és már vehetjük is fel az új szerzeményünket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!