Így ünnepeld PC-n az idei Halloweent!

Így ünnepeld PC-n az idei Halloweent!

Számos játékban ünnepelhetitek a jeles eseményt.

Tapasztalt játékosként már megszokhattátok, hogy a legnépszerűbb címek esetén mindig különböző tematikájú eventekkel kedveskednek az adott játék készítői, amik üde színfoltot jelentenek a már megszokott játékélményben. Most egy helyre gyűjtöttük össze nektek azokat a játékokat, amelyekben izgalmas formában ünnepelhetitek meg az idei halloweent.

World of Warcraft



Régi motorosok már pontosan tudják, hogy milyen az, amikor az adott évben megérkezik a jó öreg Hallow's End. Az összes játék közül ez a legtovább tartó event, amiben újra telepakolták töklámpásokkal Azerothot, de mellette kapunk szuper Headless Horseman küldetéseket, vadászhatunk almákat és rengeteg külső megjelenést befolyásoló kozmetikai cuccot is szerezhetünk. 

Azt viszont sose feledd, hogy a bűzbomba csak a hordásoknak való. Az Alliance nem csinál ilyet..

Overwatch


Már korábban is írtunk róla, hogy a Blizzard idén is rendesen kitett magáért, hiszen rengeteg finomságot pakoltak bele az idei halloweeni eventbe. Kellően rémisztő és kreatív skinek –köztük a Drakulaként feltűnő Reaperrel, vagy a Van Helsing-re hajazó McCree-vel–, visszajött a tavaly már bejáratott PvE mód, a Junkenstein's Revenge, egy új brawl az Endless Night személyében, de még kerültek melléjük új voice line-ok, emote-ok és spray-ek is.

Call of Duty Infinite Warfare 


A Call of Duty jövőben játszódó része sem maradhat ki a jóból, így rengeteg ajándékkal, dupla XP-s időszakokkal, vadiúj pályával és új zombimóddal vághatsz neki az ünneplésnek. Ráadásul hetente minden játékos kap egy-egy halloween tematikájú Supply Drop-ot, illetve egy tematikus kozmetikai tárgyat is, amiből a legnagyobbat október 30-án kapják meg a userek. Ezekkel együtt elstartolt a Boss Battle mód is, ahol a játék zombimódjának legjobb végső bossaival küzdhetünk meg.

Minecraft


Természetesen a Minecraft is megkapta a maga frissítését, amivel félelem, rettegés, ijesztő denevérek és borzasztó villámokat szóró viharok érkeztek. Vadászhatunk csontvázakra, menekülhetünk zombik elől, részt vehetünk egy kísértetház parkour tanfolyamán, egyedi peteket foghatunk be, és teljesíthetjük a Pumpkin King küldetéseit, ami furcsa, rémisztő és szórakoztató kihívásokat egyaránt tartogat. 

Killing Floor 2


Valószínűleg a Killing Floor esetén a leginkább testhezálló a Halloween megrendezése, ahol a rajongók egy ingyenes frissítés keretében új pályát, új fegyvereket és vadiúj ellenfeleket is kapnak. Járnak azonban melléjük visszatérő ellenségek, limitált ideig használható halloweenos tárgyak, vattaúj napi küldetés és a Dosh Vault rendszer is, ami azokat a játékosokat díjazza legjobban, akik a legtöbb időt töltötték el online a játékban.

FIFA 18


A tavalyi részben már kaptunk egy raklapnyi félelmetes kártyát, amit annyira szerettek a játékosok, hogy idén is visszanyúlnak a koncepcióhoz a játék készítői. Az ünnep ideje alatt ún. Ultimate Scream kártyákat vásárolhatunk, amik összesen 23 játékos félelmetes oldalát mutatja meg nekünk. Az így megszerezhető narancssárga lapok lecserélik az alapkártyákat, jobb értékekkel bírnak, és november 1-ig még extra erősítést is adnak az adott futballistának.

Rocket League


Ahogy Heldeus kolléga már nagyszerűen összefoglalta, a Rocket League játékosai is megkapják a magukét, hiszen bevezettek egy új, gyűjthető fizetőeszközt, a Candy Corn-t, amit exkluzív halloweeni cuccokra válthattok be. Jött azonban egy, csak eventek alkalmával megszerezhető kulcs is –ez a Decryptor–, ami bármilyen ládát kinyit neked. És persze kapunk Haunted Hallows Crate-eket is, amik számtalan izgalmas meglepetést rejtenek. 

World of Tanks


Ha egy kis tankos-romantikus lövöldözésre vágytok, dörrentsétek be a World of Tanks-ot, amiben az alvilág rettegett urával, a Leviathannal küzdhettek meg. Ő egy igazán elvetemült fenevad, aki szomorú éjszakákon az elhullott tankok lelkeit gyűjti össze, hogy ezzel is erősítse királyságát, az örök sötétséget. Valójában senki sem tudja, hogy valóban létezik-e, de éjfélkor vérfagyasztó hangot szokott hallatni a csatatéren.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!