Hamarosan kezdődik a Haunted Hallows

Hamarosan kezdődik a Haunted Hallows

Új láda, ingyenes kulcsok, és egy új gyűjtögető rendszer is vár ránk.

A Psyonix sok újdonságot hozott el nekünk az idei Halloween alkalmából, nagyon nagy figyelmet kapnak most azok a játékosok, akik alapvetően nem nagyon szeretnek kulcsokra költeni, de azért néhány jó motyót szeretnének a tarsolyukban tudni. 

Novemberben érkezik az RLCS 4. szezonjának világbajnoksága

Szinte olyan, mintha csak tegnap lett volna a júniusi vb, ám hamarosan újra összemérhetik tudásukat a világ legjobb Rocket League csapatai.

Vegyük is gyorsan sorra, hogy mi is vár ránk a következő három hétben.

Candy Corn

A Candy Corn egy abszolút új dolog a Rocket League berkeiben. Ez a gyűjthető "fizetőeszköz" lehetőséget biztosít exkluzív halloweeni dolgok megszerzésére: tárgyak, ládák zsákmányolhatóak vele. Ahhoz, hogy ilyen Candy Cornokat szerezzünk, nem kell mást tennünk, mint játszani (és be is fejezni a meccseket), az event során pedig végig van lehetőségünk gyűjteni őket. A beváltásuk szintén az event során, illetve még egy héttel utána lehetséges, a hét nap leteltével viszont érvényüket vesztik. Természetesen a Candy Cornokkal megszerzett tárgyaink örökre megmaradnak, azok nem vesznek el, illetve a kimondottan ezzel elkészíthető tárgyak NEM egyenlőek azokkal, amiket az új láda rejt.

Decryptors

A Decryptor névre hallgató eszköz szintén egy újdonság, ez ugyanis egy ingyenes kulcs, ami csak eventek során lesz majd elérhető. Korábban úgy volt, hogy a játék dobhatja majd, hasonlóan a ládákhoz, ám ez alkalommal a Candy Cornokból tudjuk őket elkészíteni. Ezek a kulcsok jók az összes ládához, tehát az új "Haunted" Hallows" Crate-et is nyitják, viszont az így kapott tárgyak NEM tradelhetőek.

Haunted Hallows Crate

Nos, ez a láda sem piskóta, elég sok lehetőség tartozik a megszerzéséhez. Háromféleképpen tehetünk szert rá:

  • 1. A játék dobhatja nekünk a meccsek végén.
  • 2. Közvetlenül tudunk belőle vásárolni, mintha csak kulcsokat vennénk. (Az így vásárolt ládákhoz nem kell kulcs, azonnal nyithatóak.)
  • 3. Candy Cornokból le tudjuk craftolni.

Hogy milyen tárgyakat is rejt, arról nem kaptunk információt, de biztosan lesz benne pár nyalánkság. Fontos viszont kiemelni, hogy ez a láda NEM tradelhető, csakis az imént felsorolt három módon lehet hozzájutni, viszont a belőle kieső tárgyak a szokásos hét nap lejártával cserélhetőek. 

Aki esetleg trükközni akarna olyan módon, hogy nem nyitja ki az idei ládáit, hanem elteszi jövőre, az ne tegye, mert semmilyen előnye nem származik belőle. Ezt a ládát nem fogják updatelni, tehát ha jövőre is ez a láda jönne, ugyanazok a tárgyak lesznek belőle elérhetőek. 

Az event az időeltolódás miatt hozzánk október 17-én hajnali 2 órakor érkezik meg, és november 6-a reggel 7 óráig tart.

Mit szóltok ehhez a felhozatalhoz? Remélem már bőgnek a motorok a gyűjtögetéshez!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!