Novemberben érkezik az RLCS 4. szezonjának világbajnoksága

Novemberben érkezik az RLCS 4. szezonjának világbajnoksága

Szinte olyan, mintha csak tegnap lett volna a júniusi vb, ám hamarosan újra összemérhetik tudásukat a világ legjobb Rocket League csapatai.

Mivel egy évben két szezonváltás történik a játékban, így világbajnokságból is kettőt rendez a Psyonix. Ez azért nem egy minden napi dolog az e-sport iparban; többnyire egy-egy vb-vel szoktak előállni a fejlesztők. Ám a Psyonix szeret egy s mást másképpen csinálni, mint a piac többi szereplője.

A C9 és a PSG után a Fnatic is beszáll az RL bizniszbe

Európa egyik legnagyobb e-sport organizációja hatalmas lehetőséget látott meg az egyre növekvő rakétacirkuszban.

A júniusi világbajnokságot Los Angeles-ben tartották, és az eddigi legnagyobb szabású Rocket League rendezvény volt. Hangsúlyozom az eddigi, ugyanis a most következő rendezvénnyel szeretnék túlszárnyalni az előzőt. Több tekintetben is különlegességeket hordoz majd magában az esemény. Egyrészt a helyszín nem más lesz, mint az Egyesült Államok fővárosa, Washington D.C., ezáltal pedig Rocket League világbajnokság első alkalommal kerül megrendezésre a keleti parton. A másik attrakció, amivel a rendezők készülnek, az a valaha volt eddigi legnagyobb nyereményalap RL versenyeken, egész pontosan 400 000 dollár az össznyeremény, amiből 150 000 dollár a döntő két résztvevője között kerül szétosztásra.

Node, a konkrét helyszín... ez sem lesz piskóta. A rendezvénynek a Washington-tól alig egy köpésre található MGM National Harbor ad otthont.

Az épület rendelkezik egy hatalmas és gyönyörű színházteremmel, a 2017. november 10. és 12. közötti rendezvényen ebben a teremben avathatunk majd új világbajnokot.

Mint ahogy eddig is, most is 10 csapat fog egymással megmérkőzni a három napos esemény alatt. Európa, Amerika és Óceánia legjobb gárdái fogják vákuumosra üríteni boost tartályaikat, hogy megszerezzék a hőn áhított trófeát. 

A jegyek pénteken válnak elérhetővé, hogyha esetleg lenne köztetek valaki, aki szeretne átruccani Washingtonba, hogy személyesen vegyen részt az ősz legnagyobb Rocket League rendezvényén. Pontos információkat a hivatalos weboldalon találhattok erről.

Nekem személy szerint roppant mód tetszik a Psyonix helyszín választása. Az épület abszolút méltó egy világbajnokság megtartására, a következő szint már egy rendes aréna lenne. Ti várjátok már a világbajnokságot?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!