A C9 és a PSG után a Fnatic is beszáll az RL bizniszbe

A C9 és a PSG után a Fnatic is beszáll az RL bizniszbe

Európa egyik legnagyobb e-sport organizációja hatalmas lehetőséget látott meg az egyre növekvő rakétacirkuszban.

A Fnatic nagyon sok játékban büszkélkedhet saját csapattal, egész pontosan az újonnan szerződött Rocket League gárda a 8. profi együttesük. Leginkább talán League of Legends és CS:GO játékosaik ismertek, ám most elérkezett az idő, hogy a PSG után ők is felkaroljanak egy tehetséges triót.

A PSG sem rest, leigazolták az RLCS-ben játszó Frontline trióját

A Paris Saint-Germain tovább bővítve e-sport repertoárját, megnyitotta kapuit a rakétacirkusz felé, és azonnal az RLCS-ben kezdenek.

A Fnatic az EU RLRS-ben játszó The Leftovers hármasát fogadta oltalma alá, a csapat menedzsere, Colin "CoJo" Johnson pedig így nyilatkozott a nagy hírről.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy mi is csatlakozunk a Rocket League világához, és még ennél is jobban várom a srácok csapatát, akikkel aláírtunk. Motivált, tehetséges játékosok, akikkel úgy érzem nagy dolgokat érhetünk el a következő hónapokban."

Nos, akik pedig megkapták a szerződést, név szerint nem mások, mint: Nicolai "Maestro" Bang, Alexander "Sikii" Karelin és Nicolai "Snaski" Andersen. A két dánból és egy németből álló trió a nyár folyamán lett egy csapat, ugyanis Maestro augusztus elején csatlakozott az együtteshez. Mindannyian többszörös RLCS szereplők már, jó ideje a profi szcéna elismert tagjai. Ebben az évben sajnos "csak" az RLRS jött nekik össze, miután az RLCS kvalifikációját a 7.-8. helyen fejezték be, a legfelsőbb ligába pedig csak az első hat csapat juthatott be. Így maradt nekik a másod liga, ám ott abszolút megállíthatatlanok, eddig minden szériájukat megnyerték, vagyis 7/7 a jelenlegi statisztikájuk. Pontosan ezért is esett rájuk a Fnatic választása, nagyon nagy potenciált látnak a srácokban. 

Tehetségben nincs náluk hiány, ezt a gyönyörű megmozdulást a pénteki Endpoint elleni meccsükön mutatták be.

Engem mindig nagy örömmel tölt el, hogyha egy világhírű e-sportszervezet úgy határoz, hogy belép az RL világába, hiszen nem csak a játékot, hanem a kompetitív mérkőzéseit is imádom, ez pedig mindig egy visszajelzés arra, hogy a Psyonix jó úton halad.

Mit szóltok a Fnatic döntéséhez? Szerintetek melyik lesz a következő szervezet, aki képviselteti majd magát a rakétacirkusz berkeiben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!