A PSG sem rest, leigazolták az RLCS-ben játszó Frontline trióját

A PSG sem rest, leigazolták az RLCS-ben játszó Frontline trióját

A Paris Saint-Germain tovább bővítve e-sport repertoárját, megnyitotta kapuit a rakétacirkusz felé, és azonnal az RLCS-ben kezdenek.

A nyár közepén a Cloud9 jelentette be, hogy létrehozzák Rocket League csapatukat, igencsak tehetséges játékosokat leszerződtetve, most pedig a PSG látta meg a lehetőséget az egyre növekvő játékban.

Tovább bővül a Cloud9, leigazolták a DreamHack Atlanta Rocket League győzteseit!

A Cloud9-t leginkább a LoL és CS:GO csapatai miatt ismerjük, most azonban úgy tűnik, hogy Jack Etienne tovább szeretné bővíteni a palettát.

A PSG mindeddig FIFA és League of Legends csapatokkal rendelkezett az e-sport berkeiben, a FIFA-hoz a napokban igazolták le azt a Maniikat, akit a világ egyik legjobb FIFA játékosának tartanak. Ezzel szemben a LoL csapatuk meglehetősen romokban hever, a nyári CS szezont a hatodik, vagyis  utolsó helyen zárták, továbbá jelenleg nincs is meg mind az öt játékos, mivel Kirei és Noxiak szeptember elején elhagyták a csapatot. Ezen a fronton lesz min dolgoznia a PSG menedzsmentnek.

Ám új üdvöskéikben nagyon sok potenciál van, ugyanis a srácok nem mások mint, Victor ‘Ferra‘ Francal, Dan ‘Bluey‘ Bluett és Thibault ‘Chausette‘ Grzesiak. A két franciából és egy angolból álló trió nemrég kvalifikálta magát az európai RLCS negyedik szezonjára Frontline néven, a PSG pedig úgy döntött, hogy felkarolja őket, és minden lehetőséget megad nekik arra, hogy magasba emeljék Európa kupáját.

Az este megjelent bejelentő tweethez még egy rövid videót is leforgattak

Ferra és Chausette számára az RLCS nem újdonság, a harmadik szezonban már szerepeltek benne, ám Bluey-t se kell félteni, neki is a zsebében van már egy pár verseny serlege. Ferra és Bluey már 1 éve, míg Chausette közel 2 éve űzi az ipart kompetitív szinten, úgyhogy rutin az van bennük. Eddig hozták is a formájukat; 2 szériából mindkettőt megnyerték, a következő összecsapásuk vasárnap este 21:00-kor lesz a Team Secret csapata ellen. A mérkőzést a Rocket League hivatalos Twitch csatornáján követhetitek majd. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!