Megérkezett a Halloween event, íme az újdonságok!

Megérkezett a Halloween event, íme az újdonságok!

A Blizzard ismét odatette magát, és a hőskinézetek kiválóra sikerültek.

Előző héten a Blizzard bejelentette az idei Halloween Terror event kezdetét, és egy videóban el is hintették Reaper és McCree új kinézeteit. Időközben persze kiszivárgott néhány más hős skinje, is amikről már írtunk nektek; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Kiszivárgott pár új skin a Halloween eventről -már nem hiszem, hogy ez véletlen

Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy az idei reklámstratégia része volt ez a szivárogtatás. Ettől függetlenül bitang jól néznek ki az új skinek.

Tegnap este azonban megérkezett a hivatalos event és a hozzá tartozó újdonságok listája és őszintén szólva, a Blizzard igencsak kitett magáért. Tavalyról most is megkapjuk a Junkenstein's Revenge PVE játékmódot, ahol McCree, Soldier, Hanzo és Ana a választható hősök, és velük kell szembenéznünk az őrült professzor zomnic hordáival és teremtményeivel. A stúdió természetesen újított a kihíváson és Symmetra is bekerült ellenfélnek, akinek a Shield Generator-a sok fejtörést fog okozni a játékosok számára, különösen magasabb szinteken. 

Ezen kívül érkezett egy másik brawl is, ahol az eredeti négyesen kívül már Genji, Widowmaker, Torbjörn és Zenyatta is rendelkezésünkre áll. Az Endless Night azonban trükkös, mivel a játékmódnak sosincs vége, az ellenfelek pedig folyamatosan özönlenek és egyre nehezebb velük a küzdelem. A végén persze elfogy a kapu életereje és a robotok betörnek a várba, azonban ne aggódjatok: a lootbox jár, ha kibírtátok a 12 hullámot.

Az event November elsejéig lesz majd játszható, de térjünk is rá a kozmetikai kellékekre, különösen a hőskinézetekre, amikből 8 újat kapunk idén, és vagy a ládákból, vagy 3000 coin ellenében szerezhetjük meg őket. 

Corsair Ana

Az egyik képregényben már láthattuk Ana-t kalóznak öltözni Halloween-kor, szóval várható volt, hogy előbb-utóbb bekerül egy ilyen kinézet is a játékba. A megvalósítás mesés, különösen a papagáj a vállán, illetve a fegyveren található szurony. 

Cultist Zenyatta

H.P. Lovecraft új műfajt teremtett az irodalomban és megjelentek a csápok, mint horrorkellékek a popkultúrában. Zen mostani skinje különösen emlékeztet a szerző leghíresebb teremtményére, a mélytenegerek hatalmas szörnyetegére Cthulhu-ra. 

Dracula Reaper

A vámpírok alap kellékei a Halloween-nek, szóval a Blizzard úgy gondolta, hogy ezt a feladatot az ügyeletes edgy lord rosszfiú; vagyis Reaper majd tökéletesen ellátja. Így a Bram Stoker által megalkotott Dracula Gróf után létrehozták a hőskinézetet. Nem olyan ötletes, mint a Fejnélküli Lovas tavaly, viszont a kidolgozás parádés.

 Van Helsing McCree

Sokan nem tudják, de eredetileg Van Helsing szintén a Dracula című könyv szereplője volt, és a karakter leginkább Sherlock Holmes-hoz, mint sem a Hugh Jackman által megformált 2004-es film badass karakteréhez hasonlított. A Blizzard persze inkább utóbbit vette alapul a kinézet létrehozásakor, de talán sokkal jobban járt mindenki így, mivel a szörnyvadász szerep sokkal jobban illik McCree-re, mint egy detektívé. 

Dragon Symmetra

A Word of Warcraft univerzumából megismert Alexstrasza kinézet különösen jól áll Symmetra-nak, akire eddig leginkább csak unalmas kinézetek érkeztek, ráadásul a hősnő gonosz mosolya a sárkány attitűddel még inkább ördögien hat. 

Viking Torbjörn

Eredetileg a Torbjörn név is már utalás az északi Thor istenségre, és a képregényekben is tűnt már fel Torby vikingnek öltözve. A kinézet parádésra sikerült, a kalapács a Mjölnírt mintázza, és a hátán lévő két balta is remekül áll a karakternek. 

Jiangshi Mei

A kínai folklór világában a Jiangshi egy olyan reanimált holtest, aki leginkább vámpír tulajdonságokkal rendelkezik, viszont az emberek rendszeresen összekeverik egy zombival. Nos a Blizzard rá is játszott erre picit, mivel Mei kapott vámpírfogakat és zombi módon menetelő emote-ot is. 

Totally 80's Zarya 

A 80-as évek diszkó korszaka alapján a készítők úgy döntöttek, hogy neon színekbe és sportruházatba öltöztetik az orosz hősnőt. A fejlesztő csapat fele egyébként totál kivan a skin-től, míg a másik fele pedig teljesen odáig van érte, mindezt pedig maga Jeff Kaplan erősítette meg a battle.net fórumon. 

A teljes gyűjtemény –amelyben már a voice line-ok illetve az emote-ok és spray-k is benne vannak– az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

Nektek melyik skinek jönnek be leginkább?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!