Kiegészítőt kap az Elder Scrolls: Legends!

Kiegészítőt kap az Elder Scrolls: Legends!

Többek közt új mechanizmusok és 35 friss sztoriküldetés várja a játékosokat. 

Még augusztusban meséltünk nektek a Bethesda legújabb kártyajátékáról, ami annyira addiktív lett, hogy nekünk is sikerült rendesen rácsúszni a tesztelés alatt, és az azutáni időszakban. A hozzánk hasonló rajongók most kisebb örömtáncot lejthetnek, hiszen bejelentették, hogy érkezik a játék új kiegészítője, a Clockwork City, ami november 30-tól válik elérhetővé.

Elképesztően addiktív lett az Elder Scrolls: Legends!

Leteszteltük a Bethesda kártyajátékát, amire nagyon rá lehet csúszni.

A vadiúj, PvE-re fókuszáló expanzió mindent elhoz majd, amire csak szükségünk lehet: kapunk új játékmechanizmusokat, 55 friss és ropogós kártyalapot, valamint 35 új sztoriküldetést is. A Clockwork City egyébként az igazán fanatikus Elder Scrolls fanoknak lehet leginkább ismerős, ugyanis még a széria harmadik részének Tribunal névre hallgató kiegészítőjében találkozhattunk vele. 

A felsorolt újdonságok mellett kapunk új szörnytípust a Fabricants személyében, amiből összesen 5 darab lesz, és igazán nagy erőt képviselnek majd a szimpla lapokhoz viszonyítva. A készítők azt szeretnék elérni velük, hogy minél több játékos próbáljon kísérletezgetni a különböző lapok kombinálásával, amire például a Dwemer kiválóan alkalmas. 

Természetesen a kiegészítővel rendelkező új mechanizmusok nem lesznek annyira ismeretlenek, hiszen a nagy rivális Hearthstone-ból átemelik a lap lerakása utáni kétopciós választási lehetőséget, ami az Assemble mechanizmusban fog visszaköszönni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!