Az EA változtat a Star Wars Battlefront II fizetős ládáin!

Az EA változtat a Star Wars Battlefront II fizetős ládáin!

Így próbálják elkerülni a pay-to-win megoldást.

Tegnap egy kiadós írásban már megmutattuk nektek, hogy mennyi mindent várhattok a Star Wars Battlefront II-vel kapcsolatban, aminek egyik sarkalatos –és a mai napig vitatott– pontja a fizetős ládák lehetősége, amelyek pozitív hatással lehetnek az adott játékos teljesítményére. Ezzel kapcsolatban az Electronic Arts elgondolkodott a problémán, és egy egész működőképesnek tűnő megoldással állt elő. 

Minden, amit a Star Wars: Battlefront II-ről tudni akartál

nkAAA | 17/10/30 20:25 Mai napig emlékszünk arra, hogy két éve mennyire vártuk a Star Wars: Battlefront megjelenését, ami hiába jött el, valahogy egyikünket se tudott igazán megmozgatni. Tisztességes online lövölde volt, de ha nem lett volna a Csillagok Háborúja tematika, akkor még ennél is gyorsabban eltűnt volna a süllyesztőben.

A kiadó a végleges változatra nem csak a fizetős lootboxokon, hanem a testreszabásban létfontosságú Star Card-okon is változtat, ami nem is csoda annak fényében, hogy már a béta ideje alatt mennyien kérték erre a készítőket. A változtatás értelmében a Star Cardok epic változatait ládákkal nem szerezhetjük meg, hanem kizárólag craftolni tudjuk majd őket, de ez meg bizonyos szintkorláthoz lesz kötve. 

Ugyanez a metódus lesz érvényben a játékon belüli fegyverek esetén is, így nem lehet az, hogy valakinek már ezerszer jobb cuccai vannak amiatt, mert sok pénzt szánt a játékra. Az EA mindezt azzal indokolta, hogy szeretnék, ha ez lenne az eddigi legmélyebb Star Wars játék, amiben számos olyan tartalommal akarnak kedveskedni a rajongóknak, amiért pénzzel biztosan nem kell fizetniük. 

November 17-én kiderül, hogy hogyan muzsikál az új, igazságosabbnak mondott rendszer.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!