Retro Warcraft 3 versenyt rendeznek Budapesten

Retro Warcraft 3 versenyt rendeznek Budapesten

Nem hittem volna, hogy valaha ilyet még leírok: egy igazi retro WC3 LAN versenyt rendeznek a fővárosban!

Fiatalkorom ellenére nagyon szerettem, és a mai napig szeretem a Warcraft 3-at és az egész univerzumát, így nagyon jó érzéssel tölt el, hogy vannak még, akik foglalkoznak a játékkal, olyannyira, hogy még egy versenyt is szentelnek neki! 

A megmérettetés a BarCraft II e-sport bárban zajlik majd november 18-án, szombaton, 12 órási kezdéssel. A nevezők 2 vagy 4 csoportba lesznek osztva, mindenki játszik egy Bo1-et mindenkivel a csoportjában, a top8 pedig biztosan továbbjut a rájátszásba. Innentől egyenes kiesésben megy a móka, a fajok között szabadon lehet választani, de nem lehet fajt tiltani. 

8 használható pálya van: Ancient Isles, Echo Isles, Secret Valley, Terenas Stand, Last Refuge, Amazonia, Turtle Rock, Twisted Meadows, Bo1 esetén felváltott bannolás lesz, a végén a bennmaradt pályán játszanak a felek. A rájátszásban a visszavágó pályát az előző meccsen legyőzött játékos határozza meg.

Nyeremények:

A nyereményalap 60 000 HUF, melyet Szurkos "Crrpt" Marci és Újvári "eX" Balázs felajánlásának köszönhetünk. Ezen felül a nevezési díjból fennmaradó összeg egyenlő arányban oszlik meg a díjazottak között! 

  1. Hely: 35 000 HUF + a fennmaradó összeg 25%-a.
  2. Hely: 12 000 HUF + a fennmaradó összeg 25%-a.
  3. Hely: 8 000 HUF + a fennmaradó összeg 25%-a.
  4. Hely: 5 000HUF + a fennmaradó összeg 25%-a.

Nevezési díj:

2 500 HUF, melybõl egy sör/üditő lefogyasztható!

Előzetesen itt lehet jelentkezni, és aki kedvet kapott, ne habozzon! A nevezéseket november 12-én éjfélig fogadják a szervezők, akik a jó hangulaton túl, élő közvetést is ígértek.

Szóval Warcraft, "Lok’Thar Ogar", vagy "For the Alliance" rajongók: csapjatok össze ellenfeleitekkel november 18-án a Barcraft II-ben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!