Ismerd meg a Call of Duty: WWII fegyvereit!

Ismerd meg a Call of Duty: WWII fegyvereit!

Ne aggódj, van miből válogatni.

Sokat vártunk rá, de végre megérkezett a Call of Duty: WWII, ami ugyan nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, de még így is simán el lehet lenni vele. Most azt mutatjuk meg, hogy milyen fegyverek közül választhattok, ha a játék megvásárlása mellett döntötök. 

A Call of Duty legújabb részében összesen 31 fegyver kapott helyet, amik közül 25 elsődleges, míg 6 pedig a másodlagos kategóriába tartozik. Ez a kis lista segíteni fog abban, hogy kicsit jobban megismerd őket a statisztikáik és a tölténykapacitásuk figyelembe vételével.

ASSAULT RIFLE-ÖK

Jelenleg 7 assault rifle szerepel a játékban, amik közül négy automata, három pedig félautomata. Lássuk is őket!

M1941M1 GarandSTG44M1A1 CarbineFG 42BARSVT-40

SUBMACHINE GUN-OK

Összesen 6 darab submachine gun van a játékban, amik közül szerencsénkre az összes automata, viszont változatos tüzelési módokkal bírnak. 

Grease GunPPSH-41Type 100Waffe 28M1928MP-40

LIGHT MACHINE GUN-OK

Egyelőre pontosan 4 lmg van a Call of Duty: WWII-ban, amik közül ugyancsak mindegyik automata, viszont vannak olyanok, amikkel –az elképesztő lőszermennyiség miatt– bárki telepumpálhattok ólommal. 

LewisMG 15BrenMG 42

SNIPER FEGYVEREK

Ebből a fegyvertípusból is négy darab van a játékban, amik közül az egyik automata, a másik három viszont a már megszokott csipametódust követi. Ha szereted messziről levadászni az ellenfeleket, akkor ezek közül válassz. 

KarabinLee EnfieldM1903Kar98k

SHOTGUNOK

Kevés jobb dolog van annál, mint amikor egy ellenfél közel kerül hozzád a játékban és te instant arcon durrantod egy jól irányzott lövéssel. Erre jók a shotgunok, amikből 4 kapott helyett az új CoD-részben, és ha felveszed mellé az Incendiary Shells-t, akkor még erősebb lesz. 

Combat ShotgunM30 Luftwaffe DrillingToggle ActionSawed-off Shotgun

PISZTOLYOK

Végre elérkeztünk a jó öreg pisztolyokhoz is, amikből egyelőre még csak három érhető el -egy automata és kettő félautomata. 

P-081911Machine Pistol

LAUNCHEREK

Ha a basic trainingek közül kiválasztottad a Launched-et, akkor az alábbi két fegyver közül egyet magaddal vihetsz. 

M1 BazookaPanzerschreck

MELEE

Szomorúan konstatáltuk, hogy egyelőre csak egy melee fegyver van a játékban, ezért nagyon reméljük, hogy ennél sokkal több lesz elérhető a közeljövőben.

US SHOVEL

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!