A Renegades utazik Oaklandbe az Immortals helyett

A Renegades utazik Oaklandbe az Immortals helyett

A brazilok helyére a feltörekvő ausztrál-amerikai ötöst hívták meg, miután az Immortals elvesztette az eredeti csapat nagyobb részét.

Az Immortals elég sok mindenen ment át a krakkói Major óta, de ezt talán már senkinek sem kell magyarázni. Mióta a Villamix, mely egyelőre úgy tűnik 100 Thieves néven folytatja, létrejött és steel az eredeti csapatból magára maradt, -nos,nem túl kegyes a sors a szervezettel, hogy finoman fogalmazzak. Folyamatosan kivonják őket a versenyekről, alig találtak új játékosokat és esélyes

Valaki biztosan megvette a Villamixet

Még mindig nem tudjuk, hogy ki, de a tegnapi határidőbe pont belefértek a srácok.

Ezúttal újabb szeget ütöttek a koporsójukba, hiszen az utolsó pillanatban törölték a meghívásukat az IEM Oaklandre. Ugyan eredetileg az ikrek és kNgV is tagja volt annak a felállásnak, amit az ESL meghívott, úgy tűnik még nem is lett volna gond abból, hogy már teljesen máshogy néz ki az Immortals kezdője. Ugyebár jelenleg Ricardo "boltz" Prass, Lucas "steel" Lopes, Caio "zqkS" Fonseca, João "horvy" Horvath és Lucas "destiny" Bullo alkotják az ötöst hivatalosan.

Azonban egy apró bökkenő akadt és emiatt mégsem ők utazhatnak Oaklandbe: az ESL állítása szerint 3 játékosnak nincs vízuma az USA-ba és csak ketten tudnának megjelenni az új csapatból a rendezvényen. Ez pedig bőven elég indok arra, hogy visszavonják a meghívást és másnak adják meg a lehetőséget a részvételre. Természetesen a rövid határidő befolyásolta a döntéshozást, de szerencsére jó döntés született az ügyben.

Laza 2:0-val küldte haza Pasháékat a Renegades Sanghajból, ők a bajnokok!

Lezajlott a sanghaji torna utolsó napja is, ahol meglepetésekből és izgalomból megint nem volt hiány.

A helyükre ugyanis az a Renegades jön majd akik nemrégiben megnyerték a StarLadder i-League sanghaji versenyét, és ezen a hétvégén döntőt játszottak az iBuyPower Masters 2017-en a Cloud9 ellen. Az ausztrál többségű csapat azután vett nagy lendületet, hogy az ex-OpTic játékos, NAF a fedélzetre tette a lábát. Régi csapatában nem igazán tudott kibontakozni, azonban az elmúlt három hónapban 1.25-es ratinget lőtt össze magának, ami eddigi karrierének csúcseredménye.

Kíváncsiak leszünk, hogy a tier 2-es versenyek után mire viszi a Renegades egy topversenyen, ahol olyan ellenfelekkel kell szembeszállniuk a csoportkörben, mint a FaZe, a G2 vagy a Gambit! A verseny egyébként holnap indul a csoportkörrel és a rájátszástól magyar nyelven is követhető lesz szombaton és vasárnap. Mindkét nap 22:00-kor indulnak a mérkőzések, melyekről lemaradni tilos, szóval ne felejtsetek majd bekapcsolódni ezen a csatornán!

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!