"Nem hagyhatjuk cserben a rajongóinkat" -Kikaptunk a németektől, de még van remény

Tegnap este játszottuk a Nexus Games Europe második meccsét, ahol Németországgal néztünk szembe. Sajnos a várt siker elmaradt.

A magyar válogatott tegnap este játszotta második mérkőzését a Nexus Games Europe versenyén, ahol Németországgal néztek szembe. Sajnos nem lett pozitív végkicsengésű a találkozó, ugyanis két egymást követő pályán maradtak alul a srácok. Mégsem volt olyan könnyű dolga az ellenfélnek, mint az elsőre látszik az eredményből. A válogatott csapatkapitányától kérdeztük, hogy miben voltak erősebbak a németek, minek volt köszönhető a győzelmük?

Szerintem látszott, hogy a német csapat tart attól, hogy esetleg jobban játsszuk meg a csapatharcokat, ezért próbálták megkerülni az egészet, és beválasztottak egy cheese PvE mapot. A küzdelem így is teljesen kiegyenlített volt, a végén hoztunk egy kockázatos döntést, amire a németek tökéletesen feleltek sajnos, a második meccsen az volt gond, hogy az ösvényeink sokkal gyengébbek voltak, ezért hátrányba kerültünk, amit a játék késői szakaszában elméletileg vissza tudtunk volna hozni, de elég szerencsétlenül jöttünk ki a küzdelmekből, illetve volt egy két hiba is a részünkről.

Blackhearth's Bay-en Nutey megjátszotta Brithwing-et, ami az ilyen nagy pályákon elengedhetetlen választás, tekintve, hogy képességénél fogva gyorsan oda tud teleportálni, ahol szükség van rá. Ebben a helyzetben éppen egy Tracerrel nézett szembe, aki már a végső képességét is felhasználta, hogy kivégezze Nutey-t, de egy hihetetlen teleport és ice block kombinációval túlélte a találkozást!

Nem mondanám, hogy a német csapat feltétlenül erősebb lenne nálunk, de az tény, hogy tegnap jobban játszottak és megérdemelten nyertek, viszont számunkra a legfontosabb meccs a szombati találkozó Belgium ellen. Most arra koncentrálunk, hogy ezt behúzzuk, mert látjuk a belgák gyenge pontját, és lehetőleg ki is fogjuk tudni használni ezt.

A videó nem adja vissza tökéletesen az akciót, de az látszódik, hogy a magyar csapat még épp hogy' be tudja fizetni az aranyat, mielőtt elkapják őket, így hiába veszítettek csapatharcot, mégsem mondhatjuk, hogy felesleges áldozat volt a részükről.

Annak a sok száz magyarnak, aki velünk tartott meg nagyon köszönjük a szurkolást! Reméljük a németek elleni vereség nem szegi kedvüket és továbbra is mellettünk lesznek a következő összecsapásokon, mert nagyon sokat jelent számunkra! Nem hagyhatjuk cserben a rajongóinkat!

A hozzáállással és a győzni akarással valóban nincs gond! Erre ékes példa, egy olyan boss lopás, amit a két támogató Karci és Nutey hajtott végre!

Reméljük, hogy a szombati mérkőzésen, ami elméletileg 19:35-kor kezdődik ismét egy emberként tud majd szurkolni a csapat sikeréért a magyar közösség! Természetesen magyar közvetítés is lesz!

Nézd meg WestenOfficial élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!