Itt az utolsó esély jelentkezni a SEC 6. szezonjának selejtezőire!

Itt az utolsó esély jelentkezni a SEC 6. szezonjának selejtezőire!

Elérkeztünk az utolsó két selejtezőhöz, versenyezzetek szombaton és vasárnap is!

Nemrég jelentette be az ESL, hogy a hatodik szezonnal folytatódik a SEC, azaz a Délkelet-Európai Bajnokság, melynek a nyereményalapja összesen 11 ezer euró, ami mindössze három játék között oszlik majd el. A League of Legends-re és a Counter-Strike-ra 5-5 ezret, míg a HearthStone-ra ezer eurót szánnak.

Érkezik a SEC hatodik szezonja!

Idén egy új játékban is bizonyíthatnak a legjobbak, nem is kevés pénzért!

A versenyekre a meghívottak mellett a nyílt kvalifikációkról is be lehet jutni, amiből összesen négy darab van játékonként. Ebből kettő már lezajlott, szombaton és vasárnap pedig a harmadik és negyedik kvalik pörögnek majd! A HS verseny szombaton 11 órakor kezdődik, a CS:GO 13-kor, míg a LoL 15 órakor fog rajtolni. A jelentkezéshez kattintsatok a játékokra.

A magyaroknak már voltak sikereik, hiszen LoL-ban két csapat, a RIFT és a THR is sikeresen kvalifikált, míg Hearthstone-ban SteveFrench volt sikeres.

Jelentkezni egészen a verseny kezdetéig tudtok az alábbi linkeken keresztül (kattints a szövegre):

Ha mégse felel meg a szombati időpont nektek, akkor tegyétek szabaddá a vasárnapotokat, hiszen az az utolsó lehetőség a bizonyításra:

Magyar közvetítés az összes selejtezőről várható, a League of Legends közvetítést ITT, a CS:GO-t ITT, a HS-t pedig ITT tudjátok majd követni!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!