Lengyel bajnokot avattak, mi pedig a franciák ellen búcsúztunk

A legrosszabb, hogy még csak élőben sem lehetett izgulni a magyarokért, mert a Blizzard szerverei bemondták az unalmast.

Az elmúlt hetekben soha nem látott közösségi mozgolódás vette kezdetét, s mindez öt fiatal játékosnak köszönhető, akiket beválogattak a Nexus Games Eurupe; röviden a HoTS EB-re. A Heros of The Storm magyarországi közössége egyként írta a külföldi és magyar közvetítésen, hogy #hunwin, amivel jelezték bizalmukat a magyar válogatott felé, akik mindvégig meg is szolgálták azt. A jelzésnek nemcsak szimbolikus, de valódi szavazati értéke is volt, ugyanis mérni lehetett, hogy a nézők kire teszik a voksukat a mérkőzések előtt, közben. A csoportkörben megverték Dániát, és Belgiumot. Németország ellen pedig szoros küzdelemben alul maradtak, de így is csoport másodikként jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol Franciaországgal kerültek össze. 

"Európai szinten Magyarország az egyik legaktívabb közösség HotS-ban"

Fana és Karci beszámolt nekünk a közelgő Nexus Games Europe-ról, és a Heroes of The Storm magyarországi helyzetéről is beszéltek!

Hivatalos kezdés szerint november 25-én 20:30-kor játszott a magyar válogaott, ami végül rejtve maradt a nagyközönség elől. A magyar közvetítésért felelős kommentátor, Aranyi "Westen" Tamás szomorú hírt közölt:

A mérkőzés best-of-five formátumát végül a francia csapat három gyors győzelemmel abszolválta (Towers of Doom, Cursed Hollow, Infernal Shrines), így a legjobb 8 között búcsúzott a magyar válogatott. Hétfőre pedig az Európa bajnok kilétére is fény derült: Lengyelország örülhetet! 

A csapat egyik tagja, Simon "Fana" Zoltán ekképp nyilatkozott nekünk a franciák elleni meccs után:

Ez a top8 teljesen rendben van, én személy szerint elégedett vagyok! Ha ennél tovább megyünk, az már nagyon epic lett volna! Köszönjük mindenkinek, aki végig velünk volt és szurkolt!

Valóban szép mérkőzéseket láthattunk, amiket érdemes újra feleveníteni, illetve ha valamit kihagytatok, akkor azt bepótolni! És még egyszer utoljára #huwin

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Ha szeretnél egy igazán jó PUBG közösségbe tartozni, akkor ezt a csoportot ajánljuk: PUBG - Hungary

Kövess Minket!