Minden, amit a Destiny 2 első DLC-jéről tudnod kell

Minden, amit a Destiny 2 első DLC-jéről tudnod kell

Ha szereted az alapjátékot, akkor ezt imádni fogod! 

Pár napja meséltünk nektek arról, hogy már mindhárom platformon kipróbálhatjátok a Destiny 2 ingyenes változatát, ha szeretnétek megnézni, hogy mit tett le a Bungie arra a bizonyos asztalra. Ráadásul két nap múlva, azaz december 5-én érkezik az alapjáték első kiegészítője, a Curse of Osiris is, amivel kapcsolatban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat. 


A megjelenés szempontjából senkinek sem kell aggódnia, hiszen PC-re ugyanúgy a Mikulás fogja hozni az elsőként érkező DLC-t, ahogy PlayStation 4-re és XBOX One-ra is. A történet szerint visszatérünk a Merkúrra, ahol egyrészt meg kell találnunk Osirist, másrészt pedig rendet kell vágni az első részből ismerős Vexek között. 

Garantáltan változatos játékmenetben lehet majd részünk, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb helyszíneken kalandozva teljesítjük az előttünk álló feladatokat, miközben feltérképezzük az ellenfél rejtélyes hálózatát. A kiegészítővel a level cap 25-ösre ugrik, a gear alapú power level pedig 330-on áll meg.


A Curse of Osiris egy két-három óra hosszúságú, új minikampányt is fog tartalmazni, amit az IGN munkatársai kipróbáltak, de nem voltak tőle elájulva. Emellett természetesen kapunk új World Questet, új küldetéseket, strikeokat, adventureöket és vadiúj Crucible pályákat is.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy kapunk-e új raidet, amire a válasz sajnos az, hogy nem. Helyette a már meglévő Leviathan raid egy új szekciója kerül a játékba az Eater of Worlds képében, amit egy kisebb raidbarlangnak tituláltak a Destiny 2 fejlesztői. A senior game designer; Brendan Thorne szerint új puzzle feladatok, zsíros lootok, izgalmas helyszínek és persze egy új végső boss fog várni itt minket. 


Amint láthatjátok, elég sok mindent fog tartalmazni a Destiny 2 első kiegészítője, amit ha szeretnétek beszerezni, akkor érdemes a 35 euróba kerülő Expansion Pass-ra lecsapnotok, hiszen ez tartalmazza a mostani-, és a tavasszal érkező következő DLC-t.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!