Próbáld ki ingyen a Destiny 2-t!

Próbáld ki ingyen a Destiny 2-t!

Bármilyen platformon is játszol.

Manapság már simán mondhatjuk, hogy a demók olyan ritkák, mint a fehér holló, ezért mindig örülni szoktunk, ha úgy próbálhatunk ki egy-egy újabb címet, hogy nem kell érte egy kötegnyi pénzt leszurkolnunk. Így nagyon örültünk a Bungie bejelentésének, miszerint november 28-tól, azaz mától elérhető a Destiny 2 trial változata, amivel betekintést kaphatunk a játékba. 


A PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra elérhető változatban belevethetitek magatok a kampány sztoriküldetéseibe, két világban (European Dead Zone és Titan) barangolhattok, fejlődhettek, és persze a többjátékos küzdelmekbe is beleszagolhattok, hiszen teljes hozzáférést kaptok a Destiny 2 Quick playlistjéhez. Természetesen a Trial változatban van szintkorlát is, ugyanis csak level 7-ig enged fejlődni a rendszer. 

Korábbi írásainkból pedig kiderítheted, hogy a Bungie remeke hogyan futna a gépeden, illetve szépen összeszedtük, hogy mi mindent kell tudnod a szintezésről, a PvP-zésről, valamint a legfontosabb alaptippekről. Jó szórakozást!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!