Alap tippek teljesen kezdő Destiny 2 játékosoknak

Alap tippek teljesen kezdő Destiny 2 játékosoknak

Ha új vagy a Destiny világában, itt van pár jótanács, amit érdemes megfogadnod.

Annak ellenére, hogy a Destiny 2 még csak a jelenlegi konzolgenerációra jelent meg, már rengetegen döntöttek mellette. Nekik, valamint a leendő játékosoknak összegyűjtöttünk pár tippet, ami akkor lehet a leghasznosabb, ha teljesen újak vagytok a játék univerzumában. 


Guardian, téged választalak!

Első lépésként ki kell választanod, hogy a három kaszt közül (Titan, Hunter, Warlock), melyikkel vágsz bele a küzdelmekbe. A Titan egy igazán combos karakter, aki legtöbbször a frontvonalban osztja és egyúttal fogja fel a sebzéseket. Emellett sokoldalú tank is, akit magas szinten támadó- vagy védekező karakterré is alakíthatsz. A Hunter-t azoknak ajánljuk, akik stealthben megbújva szeretik tölteni mindennapjaikat, ahonnan ha kijönnek, kegyetlen támadásokat képesek végrehajtani. Mobilitásban páratlanok, amit főleg a dodge képességeiknek köszönhetnek, de közelharcban és fegyverújratöltéses bónuszokban is hibátlanok. A Warlock-ok más játékok varázsló karaktereinek felelnek meg, akik horizontális mozgásaikkal nehezen eltalálható célpontokká válnak. Csapatban kiváló támogató játékosok, akik ha kell gyógyítják a többieket, vagy éppen növelik a sebzésüket.


A farm, ahol élünk

Alaposan járd körbe a játék közösségi terének számító Farmot, ahol nem csak számtalan árussal, hanem rengeteg játékossal is találkozhatsz. Ha nem szeretnéd magányos farkasként végigpörgetni a történetet, hozzatok össze egy Fireteam-et, hogy csapatosan és egyúttal gyorsabban teljesíthessétek az előttetek álló feladatokat. Egyébként a sztoriküldetéseket - ezekre kell elsődlegesen koncentrálnod - egyedül is simán le tudod tolni és legalább azelőtt elsajátítod a Destiny 2 alapjait, mielőtt csatlakoznál a spanjaidhoz.

A változatosság gyönyörködtet


Bár már meséltünk nektek a játékon belüli szintezésről, azt mindig tartsátok szem előtt, hogy a főküldetések mellett rengeteg teendőt, megoldandó feladatot dob fel nektek a játék, amiket azért is érdemes teljesíteni, hogy a kampány végére a lehető legjobb felszerelésetek lehessen. A public eventek erre kiválóan alkalmasak, hiszen a tapasztalati pontok mellé zsíros lootokat is begyűjthettek velük.


Szemmel tartott cooldown-ok

Akármelyik kasztot is választod, rövid időn belül rengeteg képességet fogsz kapni. Amint elsütsz egyet, beindul a cooldown, aminek lejártáról egyértelmű értesítést ad neked a játék, de minél többet használod majd ezeket, annál pontosabban alakíthatsz ki sikeres támadásokat. Mindig olvasd át alaposan, hogy egy-egy abilty mire jó, hiszen a megfelelő pillanatban életeket menthetsz vele.

A Power Number nem minden


Ez egy olyan állapotjelző érték, ami megmutatja, hogy a rajtad lévő felszerelés átlagos erejét. Ráadásul azért is fontos, mert jelzi, hogy az adott küldetést bevállalhatod-e, vagy kell még egy kicsit fejlődnöd. A játékstílusodtól függően azonban egy-egy alacsonyabb power numberrel rendelkező fegyver használata is hasznos lehet, például ha könnyebb vele célozni, vagy effektívebb hatással rendelkezik. 


Ismerős pályán könnyebb a győzelem

Amikor új terepre érkezel, mindig gyorsan pásztázd végig, hogy a húzósabb harcoknál tudd, hova érdemes elbújni némi regenerálódásra. Főleg az olyan területeknél fontos ez, ahol egyáltalán nem lehet újraéledni. A közelharcoknál, ha lehet, ne ragadjon el a hév, mivel az ellenségek többsége is elég mobilis, így gyorsan a túlvilágra küldhetnek. A tájékozódásban nagy segítség, ha figyeled a radarodat, így tudni fogod, mikor érdemes visszavonulót fújnod.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!