A Destiny 2 már túl az egymillió játékoson!

A Destiny 2 már túl az egymillió játékoson!

És kiszivárgott az első DLC tartalma is.

Rendszeres olvasóink tudják, hogy a konzolokra már megjelent Destiny 2-be mennyi tartalmat pakoltak, hogyan lehet hatékonyan szintezni és zsíros lootokat bezsebelni. A Bungie több éves munkájának meg is lett a gyümölcse, hiszen rendkívül sokan döntöttek a játék megvásárlása mellett. 


Ráadásul úgy sikerült sok, már aktív játékost összeszedni, hogy a játék egyelőre 'csak' PlayStation 4-re és XBOX One-ra jelent meg, a nagy PC-s megjelenésre viszont október 24-ig várnunk kell. A Bungie saját Twitterjén tette közzé, hogy szeptember 10-én egyszerre 1.2 millió játékos volt a játékban, ami igen komoly fegyvertény még 2017-ben is. Elég csak belegondolni, hogy a sokak által istenített PUBG nemrég örülhetett az egymiliós játékosszámnak, pedig fele annyiba kerül, mint a Bungie üdvöskéje és a sokkal több játékossal rendelkező PC-s platformra jött ki. 

Az Egyesült Királyságban egyébként az első rész számaihoz viszonyítva 58%-al kevesebb fogyott a Destiny 2-ből, de még így is sikerült 175 ezer dobozos példányt elpasszolni. Másik érdekesség, hogy a decemberben érkező első kiegészítő tartalma kikerült az XBOX Live-ra, így jó pár részletet megtudtunk a DLC-vel kapcsolatban.

Curse of Osiris névre hallgató expanzió tovább folytathatjuk saját karakterünk történetét az új sztoriküldetések segítségével és egy új bolygóra, a Merkúrra is ellátogathatunk, ahol vadiúj kalandok várnak minket. Természetesen kapunk új fegyvereket, felszereléseket, kooperatív lehetőségeket és mutiplayer arénákat is, hogy minél önfeledt lövöldözésekben telhessenek az ünnepek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!