DeadFoxéknak a Misfitsen kell átgázolnia holnap

DeadFoxéknak a Misfitsen kell átgázolnia holnap

Megvannak a negyeddöntők párosításai, miután tegnap este végéhez ért az ESL Pro League döntő csoportköre.

A HR sikeresen továbbjutott a csoportjából, miután megverte a fnatic-ot, a Liquidet és az Astralis-t, és csak a Luminosity-től OT-ban, illetve a FaZe-től rendes játékidőben kapott ki. Mivel a csoportjukban másodikok lettek, ezért nem egyből az elődöntőbe mentek, hanem "csak" a negyeddöntőbe.

A playoff már tuti, továbbjutottak DeadFoxék az ESL Pro League LAN döntőjében!

Elverték az Astralist is, ezzel nagyon simán bejutottak az egyenes kieséses szakaszba.

Ott pedig a másik csoport harmadik helyezettjével, a Misfits-cel kell majd játszaniuk egy Bo3-mat. Papíron nem túl erős az észak-amerikai csapat, viszont nagy meglepetés, hogy maguk mögé utasították a North-ot és a NiP-et is, akik jóval erősebbek voltak náluk. A másik ágon az OpTic fog a fnatic-kal játszani. A svédek a vártnál gyengébben szerepeltek, hiszen "csak" harmadikok lettek a csoportjukban (annak ellenére, hogy a verseny online szakaszát megnyerték). Az OpTic szereplése már kevésbé meglepetés, ők nagyjából a várt helyen tanyáznak.

A HR - Misfits meccs győztese az elődöntőben az SK Gaminggel játszik, míg az OpTic - fnatic párharcot megnyerő csapat a FaZe ellen bizonyíthat - szintén a döntőbe jutásért. A ma pihenőnap van, holnap folytatódik majd a verseny: 16 órakor játszik az OpTic és a fnatic, míg 19:50-kor a HR és a Misfits. Szombaton lemennek az elődöntők, majd vasárnap sor kerül a döntőre is, ahol eldől, hogy ki viszi haza a 225 ezer dolláros főnyereményt. 

Természetesen az összes meccsről lesz magyar közvetítés, amit a megszokott csatornán követhettek majd:

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Szerinted kik jutnak majd az elődöntőbe?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!