A világ két legjobb csapata döntőzik Odense-ben!

A világ két legjobb csapata döntőzik Odense-ben!

Ez lesz az utolsó lehetősége a FaZe-nek, hogy felülkerekedjenek az SK-n 2017-ben.

Sajnos a HellRaisersnek nem sikerült a továbbjutás, ugyanis a negyeddöntőben elvéreztek a Misfits ellen. A Misfits-nek ezután az SK ellen kellett volna bizonyítania, csakúgy, mint a fnatic-nek a FaZe ellen. Azonban a meglepetés elmaradt tegnap este, így ma ismét a világ két legjobbját nézhetjük egy Bo5 küzdelemben!

Nem sikerült továbbjutnia a HellRaisers-nek

Nagyon jó az 5-6. hely ebben a mezőnyben, de egy elődöntő még szebb lett volna.

SK 2:0 Misfits (16:6 ; 16:1)

Az első pálya Cbble volt, amit a Misfits választott. Az első három kört egészen magabiztosan hozták el, viszont utána jött az a bizonyos SK dózer, amivel nem nagyon tudtak mit csinálni. Sorozatban hozták a köröket a brazilok, néha néha beleszólt 1 körrel a Misfits, viszont a félidőt 10-5-re nyerte az SK. Ezt követően már egyáltalán nem talált fogást a brazilokon a Misfits, és végül az SK nyerte az első pályát 16-6-ra. 

A második pálya még ennyire sem volt izgalmas, ugyanis az SK a földbe döngölte az ellenfelét egy 14-1-es félidővel, majd aztán azt a két pontot is elhozták. 16-1 és ezzel megszerezték a második pontjukat, amivel be is jutottak a nagy döntőbe!

FaZe 2:0 fnatic (16:7 ; 16:10)

fnatic választotta az első pályát, ami Mirage volt. Egész jól kezdtek itt a svédek, 5-3-ig még vezettek is, viszont innentől kezdve a FaZe átvette az irányítást és megfordította a félidőt, 9-6-ra. A második félidőben még ennyi kört sem adott a FaZe a svédeknek, mindössze csak egy kört tudtak hozni. Ez azt jelentette, hogy a fnatic pályáját a FaZe nyerte meg 16-7-re.

A második pálya talán még ennél is egy kicsit szorosabbra sikeredett. Az első félidőben a FaZe tudott meglépni 7-3-ig, viszont a fnatic vissza tudott kapaszkodni, és csak 1 pont differencia volt a két csapat között. A második félidő elején egy kicsit jobban kapta el a fonalat a svéd ötös, de ez csak 3 kör erejéig volt elég. Ezt követően már kört sem tudtak hozni, és a FaZe bezsebelte ezt a pályát is, 16-10-re.

A világ két legjobb csapata játssza a döntőt

TACO még a csoportkörök ideje alatt mondta azt egy interjúban, hogy jó lenne a FaZe ellen döntőzni:

"Jó lenne egy FaZe elleni döntővel zárni ezt a csodás évet. Remélem, hogy ők jutnak a döntőbe és képesek leszünk újra legyőzni őket!"

Ez lesz az utolsó alkalom, hogy a két csapat találkozik idén, ugyanis ezt követően már csak az ECS 4. szezonjának a döntője van hátra, ahova az SK nem jutott be. Viszont itt Dániában összejött az álomdöntő. A két csapat mostanában egyre többet találkozik egymással, viszont rendre az SK tud győzni. Vajon így az év utolsó versenyére húz valami nagyon váratlant a FaZe, vagy újra a brazilok emelik magasba a győzelemért járó trófeát?

Ha kíváncsiak vagytok a válaszra, akkor ma 16:00-kor keressétek meg a magyar nyelvű közvetítésünket! Ráadásul most nem csak a minőségi Counter-Strike-ért éri meg odafáradni, hiszen a nézők közül ketten gazdagabbak lesznek egy-egy Alienware egérrel is, részletek itt!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: HLTV

Kövess Minket!