BAD FalleN jól odapirított a FaZe-nek az EPL döntő előtt

BAD FalleN jól odapirított a FaZe-nek az EPL döntő előtt

Kezd beszabadulni a profi CS-be is a trash talk, és az a helyzet, hogy vicces!

Mindjárt indul az ESL Pro League döntője, ahol az SK és a FaZe –az évben utoljára– összeméri tudását egy Bo5 keretein belül. De mielőtt ez megtörténne, érdemes említést tenni erről a rövid videóról, amiben BAD FalleN, az SK irányítójának gonosz alteregója beszél az esélyeikről. Vagyis inkább arról, hogy a FaZe-nek miért nincs semmi esélye.

A világ két legjobb csapata döntőzik Odense-ben!

Ez lesz az utolsó lehetősége a FaZe-nek, hogy felülkerekedjenek az SK-n 2017-ben.

Persze az alábbiakat véletlenül se vegye senki komolyan, hiszen ő sem teszi. De ez a lényege a trash talknak: kis odaszúrás, odamondogatás az ellenfélnek, hogy ezzel is színesítsék a küzdelmet, a rivalizálást. BAD FalleN minden FaZe tagról mondott egy rövidebb összegzést, hogy miért nem tudják felvenni majd a brazilokkal a küzdelmet. Először nézzétek meg ezt magától a mestertől, angolul:

Most pedig íme magyarul is az "érvelés":

RobbaN: "Öreg 11 évvel ezelőtt volt a csúcson, amikor FalleN még gyerek volt. A taktikái elavultak, ezért nem is működnek."

Olofmeister: "2015-ben ő volt a világ legjobb játékosa. De csak azért, mert FalleN mással volt elfoglalva. Amint felértek a csúcsra, olof eltűnt "sérüléssel", ez pedig csak kifogás: nem ő lett rosszabb, mások lettek jobbak."

NiKo: "A világ legjobb játékosa, azt mondják. De tudod, hogy előbb jön BAD FalleN, aztán coldzera, és csak ezután beszélhetünk rólad. Nyugi, könnyű lesz, irányítani fogunk téged!"

Rain: "Ő az S-büdzsé fer. Próbálja azt csinálni, amit fer, de ugyan már! Időbe telik, mire a tanítvány felülkerekedik a mesteren. Majd a döntőben megmutatja fer, hogy is kell ezt jól csinálni!"

GuardiaN: "Láttuk, hogy nézted a tegnapi gyakorlásunkat és próbáltál tanulni tőlünk. De valljuk be, sok ez neked."

Karrigan: "Ugyan, két év alatt egyszer sem győzted le FalleNt. Mi lesz, ha BAD FalleNnel találkozol a szerveren? Hahaha, a taktikáid sosem fognak működni! Könnyű lesz."

A FaZe-től komolyabb reakció nem érkezett, egyedül GuardiaN próbálta menteni a menthetőt. Először megjegyezte, hogy "itt az idő összetörni BAD FalleNt", majd amikor megkérdezték tőle, hogy hányszor is vesztett ellene ennyit mondott: "az én Bo3 statisztikáim nem olyan rosszak az LG/SK ellen, mint Karrigané xD". Igaza van, de ezek a számok még romolhatnak ma, vagy akár Karrigané is javulhat!

16:00-tól keressétek meg a magyar nyelvű közvetítésünket! Ráadásul most nem csak a minőségi Counter-Strike-ért éri meg odafáradni, hiszen a nézők közül ketten gazdagabbak lesznek egy-egy Alienware egérrel is, részletek itt!


TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!