Flusha a legokosabb gránáthasználó

Az ESL Pro League alatt háromszor annyi sebzést osztott ki gránáttal, mint bárki más!

A fnatic tegnap este kizúgott az ESL Pro League elődöntőjében a versenyről, miután kikaptak a FaZe-től 2-0-ra. Így a kupát már biztosan elvehetjük flushatól, de egy dolgot nem! Mégpedig a "legokosabb gránáthasználó" címét, ugyanis átlagosan háromszor annyi sebzést osztott ki HEG-gel vagy molotovval, mint bárki már a versenyen.

A HLTV statisztikafenoménja, Petar "Tgwri1s" Milovanovic szerint, körönként átlagosan 11.8 sebzést kapott az ellen flushatól. Ezt összesen 10 pálya és 282 kör alatt érte el. A szám egyébként nem is önmagában, hanem másokhoz hasonlítva megdöbbentő. Ugyanis, –ha hihetünk Petarnak–, ők 3.9-et hoztak össze eddig átlagban.

A világ két legjobb csapata döntőzik Odense-ben!

Ez lesz az utolsó lehetősége a FaZe-nek, hogy felülkerekedjenek az SK-n 2017-ben.

Flusha gránátsebzései egyébként azért érdekesek, mert szinte minden kör elején elkap valakit egy HEG-gel vagy molóval, ez pedig sok esetben megkönnyíti a csapata a dolgát a kör kései szakaszában. Igaz, a FaZe ellen ez a praktika és észjárás nem volt elég tegnap, de mindenképp olyan dolog ez, ami csak hozzáad egy játékos/csapat sikeréhez.

Az talán nem lep meg senkit sem, hogy természetesen más profik is sokat használják ezeket az eszközöket. Azonban a számokból az derül ki, hogy nem elég jól. Flusha pedig követendő példa lehet a számukra. Ugyanis, ha ennyivel több sebzést oszt ki körönként, akkor sokkal jobban is tudja használni őket azzal, hogy jobb helyekre- és jobb időzítéssel dobja azokat.

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!